“UN MILION DE STELE PENTRU NEVOIAȘI”

Distribuie pe:

După doi ani de pauză, impusă de pandemie, acțiunea de caritate “Un milion de stele pentru nevoiași” va fi reluată. Vineri, 14 octombrie, de la ora 18.00, în mai multe localități din Transilvania, printre care și Târgu-Mureș (Piața Teatrului), Sovata (Parcul Petõfi) și Sângeorgiu de Mureș (Piața Sfântu Gheorghe), se vor aprinde iar candelele solidarității, “fiecare flacără reprezentând simbolic o persoană care se confruntă cu neajunsurile și excluziunea socială”, după cum arată organizatorii într-un comunicat de presă dat publicității. Acțiunea oferă oportunitatea oricărei persoane de a face un bine exprimându-se vizibil și arătând, în ciuda tuturor dificultăților, importanța comunității și interesul purtat celor în nevoie. În ultimi doi ani, evenimentul s-a ținut virtual, astfel, anul trecut am strâns 7.192 lei pentru persoanele nevoiașe aflate în grija noastră.

Organizatorii evenimentului susțin și donațiile în bani destinate fie îngrijirii unui copil defavorizat, a unui tânăr cu dizabilități sau a unei persoane vârstnice bolnave. De exemplu:

20 de lei ajunge pentru o masă caldă; 90 de lei ajunge pentru o oră de îngrijire la domiciliu; 100 de lei ajunge pentru o ședință de dezvoltare terapeutică; 170 de lei ajunge pentru o zi de îngrijire într-un centru rezidențial. Detaliile privind donațiile pot fi consultate pe pagina de internet caritas-ab.ro/voi-ajuta.

Lasă un comentariu