CERCETAȚI PENTRU FURTUL A 27.000 DE EURO

Distribuie pe:

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Brâncovenești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de furt calificat.

La data de 26 septembrie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Brâncovenești au reținut un bărbat din Luduș, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În fapt, la data de 8/9 august a.c., în cursul nopții, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 36 de ani, ar fi pătruns în curtea unui imobil din Vătava, și ar fi sustras, prin efracție, dintr-un autoturism, 27.000 de euro, precum și alte bunuri, cauzând un prejudiciu total de peste 31.000 de euro.

Astfel, în urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat și reținut, la data de 26 septembrie a.c., un bărbat, de 36 de ani, din Luduș, bănuit de faptă, față de care, ulterior, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Miercuri, 12 octombrie a.c., Secția 6 Poliție Rurală Brâncovenești, cu sprijinul Poliției municipiului Târgu Mureș - Biroul de Investigații Criminale Mureș, au identificat un alt bărbat, de 22 de ani, din Ungheni, bănuit de comiterea aceleiași infracțiuni, care a fost reținut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru administrarea întregului material probator, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

FEMEIE REȚINUTĂ PENTRU FURT PRIN METODA “ÎMBRĂȚIȘĂRII”

La data de 12 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Reghin au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui per-soane care ar fi sustras, de la un bărbat, prin metoda “îmbrățișării”, peste 5.000 de lei.

În fapt, la data de 10 octombrie a.c., un bărbat, de 53 de ani, în timp ce se afla pe o stradă din Reghin, ar fi fost abordat și îmbrățișat de o femeie, de 35 de ani, din Târgu Mureș.

Astfel, profitând de neatenția victimei, femeia în cauză i-ar fi sustras, din buzunarul hainei, portmoneul în care avea 5.500 de lei.

În urma probatoriului administrat, față de persoana bănuită de comiterea faptei, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Urmare a activităților desfășurate, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Pachetului de pe lângă Judecătoria Reghin, pentru probarea întregii activități infracționale.

Lasă un comentariu