FOTBAL: KLOPP SPUNE CĂ TOȚI JUCĂTORII SĂI AU FOST ÎN TOP, DUPĂ VICTORIA CU 7-1 ÎMPOTRIVA RANGERS

Distribuie pe:

Antrenorul echipei engleze FC Liverpool, germanul Jurgen Klopp, s-a arătat mulțumit de prestația jucătorilor săi în meciul câștigat cu categoricul scor de 7-1 în fața formației Glasgow Rangers, miercuri seara, chiar pe stadionul Ibrox din Glasgow, într-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la fotbal, apreciind că “toată lumea a fost în top”, relatează AFP.

“Mi-a plăcut mult prima repriză, dar tot meciul a fost bun. Evident, am încasat un gol, dar reacția a fost bună și în prima repriză am jucat excepțional, am arătat în mai multe rânduri de ce suntem capabili și i-am epuizat pe adversarii noștri”, a spus Klopp.

“Referitor la tripla lui Salah, el a jucat pe o poziție un pic diferită, mai centrală. Dar este un jucător excepțional, o știm cu toții, a demonstrat-o. Dar toată lumea a fost în top, într-un meci dificil și care ar fi putut fi mai complicat, și din acest motiv sunt mulțumit. Am acumulat încredere și, mai ales, am demonstrat constanță. Știm ce avem de făcut și ne vom încerca șansa până la final”, a adăugat tehnicianul german.

“Cormoranii” și-au asigurat astfel calificarea în optimile de finală, după cel mai bun joc al lor din acest debut de sezon. Vicecampioana Scoției a deschis scorul, Liverpool a restabilit egalitatea și a avut o repriză secundă incredibilă, cu șase goluri marcate.

Egipteanul Mohamed Salah, introdus de Jurgen Klopp pe teren în minutul 68, a reușit cel mai rapid hat-trick din Champions League, în decurs de șase minute (76, 80, 81). (Agerpres)

Lasă un comentariu