ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 17-18 octombrie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „HOREA” al județului Mureș au fost solicitați în cadrul a 59 de intervenții, după cum urmează: un incendiu, o misiune pirotehnică, o altă situație de urgență și 56 de intervenții SMURD.

Dintre cele mai relevante misiuni ale pompierilor mureșeni din această perioadă, amintim:

• Marți, 18 octombrie, în jurul orei 8.55, pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la nivelul unui camion, în localitatea Nadeș, DN 13. În urma incendiului au ars circa 40 mc deșeuri din hârtie și plastic, depozitate sub formă de baloți, la nivelul a două containere detașate de camion, fără propagare. Nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă a producerii incendiului – autoaprindere.

• Tot marți, 18 octombrie, în jurul orei 12.00, echipa pirotehnică din cadrul ISU Mureș a fost solicitată să intervină pentru cercetarea, identificarea, ridicarea și depozitarea unei grenade de aruncător, descoperite în zona împădurită din orașul Miercurea Nirajului.

Lasă un comentariu