LA GRĂDINIȚA „PARADISUL COPILĂRIEI” DIN TÂRGU MUREȘ, „FESTIVALUL TOAMNEI”

Distribuie pe:

Toamna ne îmbie cu miresme și culori, cu cărări așternute cu frunze și flori, cu roade bogate și aromate, cu must în ulcele și prăjituri cu mere, cu oameni îmbujorați, cu brumă-n palme și ruginiu pe braț, cu copii chiuind cu foc când hora se întinde la joc...

Ce fericire! E TOAMNĂ!

Bucurie și veselie, joc și cânt, muncă cu spor, delicii la superlativ, la festival, pregătite de părinți minunați, parteneri de nădejde și dedicați ai grădiniței noastre, împreună cu neobositele și dedicatele educatoare.

Atelierele au avut cei mai de vază oaspeți, curioși, nerăbdători, veseli, ghiduși și foarte creativi, preșcolarii noștri dragi.

La Atelierul „Sperie ciori”, copiii au confecționat o simpatică sperietoare de ciori.

La Atelierul „Lampadarele Toamnei”, preșcolarii au pictat recipiente din sticlă pentru a obține lampadare colorate.

La Atelierul „Dovlecelul năzdrăvan”, copiii, alături de părinți, au sculptat dovleci și bostani pentru a le da viață și chip nou.

La Atelierul „Magia culorilor de toamnă”, copiii, îndrumați de părinți, au realizat, prin pictură, un splendid copac de toamnă, colaj.

La Atelierul „Cel mai simpatic dovleac”, dovleceii, mulaje din ipsos, au fost pictați de o manieră originală.

La Atelierul „Veselie în grădină”, talentații preșcolari au realizat din legume și fructe, personaje hazli și simpatice.

La Atelierul „La clacă”, copiii au regăsit cu drag îndeletniciri ale bunicilor noștri. Ei au despănușat porumb, au „sfârnit” de pe cocean boabele, apoi au construit case din coceni.

La Atelierul „Joc și mișcare”, veselia a fost în toi deoarece traseele aplicative parcurse de copii și părinți au generat andrenalină, chicote, ovații, multă bucurie, descătușare de energie.

Sufletele noastre au tresăltat de bucurie deoarece, cu mic, cu mare, copii, părinți și bunici am trăit la unison.

Sufletele sensibile ale părinților au răspuns imediat solicitării cazului umanitar lansat „Împreună pentru Daiana Maria”. Ei au așezat în cutiuța cu donații bani, însoțiți de speranțe și rugăciuni. Vă mulțumim în numele Daianei Maria.

Aveți tot respectul și aprecierea noastră!

DORINA POP

Lasă un comentariu