TÂRGU MUREȘ: WORLD CAFÉ BUSINESS EDITION

Distribuie pe:

Pe data de 27 octombrie 2022, de la ora 18.45, la Piaf Cafe, pe str. Bolyai din Târgu Mureș, va avea loc pentru prima dată evenimentul World Café Business Edition.

World Café este organizat de echipa JCI pentru a oferi comunității din Târgu Mureș oportunitatea de a discuta în diverse limbi străine, în principal cu scopul de a socializa și a-și perfecționa aptitudinea de a comunica în aceste limbi.

Cu toate acestea, noua ediție va avea scopul de a educa totodată publicul despre antreprenoriat și business. Vor fi prezenți câțiva antreprenori care vor vorbi despre experiența și afacerile lor și vor răspunde întrebărilor adresate de participanți. Întrebările vor putea fi adresate pe moment sau se pot transmite prin completarea formularului de înscriere.

Câteva dintre temele care vor fi abordate sunt:

* Cum pornești o afacere: obstacole și provocări - cum le depășim.

* Eșecuri și dezamăgiri - cum devenim rezilienți.

* Networking - cum ne extindem rețeaua de parteneri și cum o fructificăm.

Participarea se va face pe baza unei donații minime de 30 lei pentru acoperirea costurilor. Mai multe detalii se găsesc în formularul de înscriere și pe pagina de Facebook și Instagram JCI Târgu Mureș sau pe pagina de eveniment, unde se pot solicita informații suplimentare.

Lasă un comentariu