CUM REACȚIONEAZĂ FIECARE ZODIE LA DESPĂRȚIRE

Distribuie pe:

Așa cum nicio relație romantică nu se aseamănă cu alta, tot așa și când vine vorba de despărțiri acestea sunt diferite, pentru că motivele sunt extrem de diverse.

Astrologica.ro afirmă, însă, că fiecare dintre noi are lucruri pe care pur și simplu nu le acceptă niciodată în dragoste și relații, în funcție de zodia în care s-a născut, așa că după despărțire reacționează în mod propriu.

Berbec - Acestor nativi cu siguranță nu le place să piardă, așa că, după o despărțire, Berbecul s-ar putea să se prefacă și să spună că nu îi pasă deloc sau să treacă la următoarea activitate. Se va concentra pe muncă sau pe sport, spunând că are lucruri mai importante pe cap.

Taur - Având în vedere că nu îi place deloc schimbarea, Taurului îi va lua ceva timp să se repoziționeze, însă se va gândi la aspectele practice care să îl facă să își vadă de viață, nedorind nici să sufere prea mult și nici să le arate celorlalți vulnerabilitatea sa.

Gemeni - Gemenii le vor spune tuturor că nu au fost ei de vină pentru ce s-a întâmplat, apoi se vor uita în agenda de telefon și își vor suna pe rând prietenii ca să le povestească. E și asta o modalitate de vindecare.

Rac - După ce vor plânge și vor mânca ceva dulce ca să le mai treacă un pic din supărare, Racii vor fi predispuși la a se închide în ei înșiși. Vor fi sensibili și nu vor dori să mai vorbească despre asta pentru o perioadă.

Leu - Acești nativi vor trăi mai întâi un șoc pentru că li s-a întâmplat tocmai lor asta. Sunt convinși că ei nu au greșit cu nimic, că ei s-au comportat perfect în relație. Mândria este un element important în viața unui Leu, așa că nu va permite nimănui să îl vadă doborât.

Fecioară - Probabil că mai întâi Fecioarele se vor felicita pentru că au intuit ce se va întâmpla și și-au luat măsurile necesare de precauție. Nu vor suferi foarte tare deoarece nu s-au implicat emoțional în totalitate. Se vor gândi doar cu ce au rămas după experiența trăită.

Balanță - Balanțele sunt făcute pentru a evolua într-un cuplu, așa că la despărțire vor suferi îngrozitor. Sunt cele care vor cere o împăcare sau măcar o pauză de gândire. Totodată, Balanțele vor avea tendința de a se arunca imediat în următoarea relație, fără a vedea ce a fost greșit, fără a se vindeca mai întâi.

Scorpion - Scorpionii se vor simți răniți și furioși. Toate gândurile negative și toate nesiguranțele lor vor fi lovite direct și aduse la suprafață. Probabil că vor da fostei (fostului) imediat block pe toate rețelele de socializare și apoi vor petrece o perioadă în singurătate.

Săgetător - Nu se vor gândi foarte mult la despărțire, mai degrabă vor fi gata să treacă la următoarea etapă, însă nu înainte de a întreba dacă pot rămâne... prieteni cu beneficii. Vor sări pași întregi din fazele vindecării, iar apoi vor suna un fost (o fostă) ca să iasă la o bere în oraș.

Capricorn - Capricornii nu își vor arăta emoțiile, vor fi la fel de raționali ca întotdeauna. Poate că își vor lua puțin timp de gândire pentru a vedea ce anume nu a mers, însă nu se vor opri prea mult asupra acestui eveniment, preferând să se concentreze pe natura practică a vieții lor și pe ce au de făcut mai departe.

Vărsător - Vărsătorii vor suferi în felul lor. Având în vedere latura lor rebelă, este posibil să îi ceară partenerului să marcheze cumva despărțirea, poate că vor face o ultimă călătorie împreună într-un parc, unde vor prinde un lacăt de un pod spre a închide acolo ce a fost cândva o mare iubire.

Pești - Și Peștii au modul lor unic de a face față unei despărțiri, de aceea nativii acestei zodii vor găsi o modalitate proprie de a trece mai departe. De multe ori se vor regăsi în muzică sau își vor transpune sentimentele în scris. (L.P.)

LUCREȚIA POP

Lasă un comentariu