FERMIERI, ÎN ATENȚIA FBI

Distribuie pe:

Recent, Miller's Organic Farm din Bird-in-Hand, Pennsylvania, a fost percheziționată de către agenți federali înarmați. Aceștia au cerut ca ferma să își înceteze activitatea și au paralizat economic afacerea cu amenzi de peste 300.000 de dolari. Guvernul susține că ferma nu respectă cerințele federale de reglementare pentru alimente. Bivolii, alte vite și chiar cămilele trăiesc și sunt procesate aici în modul în care, susține proprietarul ei, Amos Miller, a vrut Dumnezeu. Toate animalele de la fermă au o dietă complet organică, hrănindu-se doar cu plantele sălbatice, florile și insectele de pe pășunea lor.

Jurnalistul Michael Yoder este un client vechi al fermei lui Amos Miller și a urmărit îndeaproape această poveste, pentru un ziar local. “Cred că vor să-l folosească pe Amos drept exemplu”, a scris Yoder. El a explicat că guvernul vrea să se asigure că alți fermieri nu vor încerca să imite povestea de succes a fermei lui Miller. “Miller își vinde carnea și lactatele direct la consumator, fără ca guvernul să acționeze ca intermediar. Guvernul nu are atât de mult control asupra acestui tip de operațiune”, a arătat Yoder. “Amos Miller mi-a explicat că, deoarece ferma sa nu folosește îngrășăminte chimice, erbicide sau semințe brevetate, care sunt fabricate în principal de giganți industriali cu legături puternice cu guvernul, aceștia se folosesc de puterea guvernului pentru a-i închide ferma”, a adăugat Yoder.

“Corporațiile americane preiau controlul și pun oameni în guvernul nostru… Au oficialitățile de partea lor și le îngreunează munca agricultorilor”, a declarat Amos Miller. Acesta susține că, din punct de vedere legal, deoarece vinde către ceea ce el numește un “club alimentar privat” și nu pe piața liberă, anumite reguli și reglementări ale guvernului federal nu i se aplică. Clienții cumpără carne și produse lactate de la ferma sa pentru că ele nu sunt procesate și fabricate în complexe industriale gigantice, ci sunt cultivate și procesate chiar aici, pe terenurile sale. “Unii vin din Florida, California, Carolina de Nord, practic din toată țara, pentru că sunt în căutare de alimente cu densitate nutritivă, cum ar fi carnea crudă și laptele crud de bivoliță. Au încredere în noi pentru că ne ținem animalele pe pășuni și pot vedea culoarea grăsimii din carnea de vită sau culoarea distinctă a laptelui. Această culoare provine din densitatea nutritivă a produselor care provin de la animale ce se hrănesc cu iarbă”, a explicat Miller pentru Rebel News.

Amos, în ciuda faptului că a fost percheziționat de șerifi americani înarmați și i s-au dat amenzi de sute de mii de dolari, a susținut că fermierii trebuie să rămână puternici. “Noi, fermierii, trebuie să rămânem uniți și puternici și nu putem să ne lăsăm păcăliți de regulile și reglementările guvernului”, a spus el.

Revista LUMEA nr. 10/2022

Lasă un comentariu