Surpriză! Turcii anunță: Marius Șumudică, pe lista lui Besiktas!

Distribuie pe:

Marius Șumudică (51 de ani) a intrat pe lista scurtă a turcilor de la Beșiktaș, club care merge prost în Superligă de la începutul sezonului. Contactat de presa din Turcia, Marius Șumudică a reacționat la vestea că ar fi pe lista clubului uriaș din “Țara Semilunei”. Beșiktaș trece printr-un moment prost în campionatul din Turcia. “Vulturii” se află pe locul cinci în clasament, cu 19 puncte, și cu un singur meci câștigat în ultimele cinci. Astfel, postul lui Valerien Ismael e în pericol, iar șefii lui Beșiktaș caută un înlocuitor și au alcătuit o listă scurtă. Fotomac anunță că Marius Șumudică se află pe “lista scurtă” a lui Beșiktaș, clubul uriaș din Turcia care caută antrenor cu care să-l înlocuiască pe Valerien Ismael. Turcii l-au contactat pe Marius Șumudică pentru a oferi o reacție în acest sens, iar antrenorul român a și făcut acest lucru.

Aflat sub contract cu Al Raed, Marius Șumudică a reacționat și a spus că are contract cu formația din Arabia Saudită și că trebuie să-l respecte: “Am contract cu Al Raed, trebuie să-mi respect contractul”, a spus Marius Șumudică în momentul în care a fost chestionat de jurnaliștii turci în legătură cu interesul lui Beșiktaș. În Turcia, Marius Șumudică le-a antrenat pe Kayserispor, Gaziantep FK, Rizespor și Yeni Malatyaspor.

Cădere istorică pentru Spania în UCL!

Meciurile disputate marți și miercuri în etapa a 5-a a UEFA Champions League oferă un moment surprinzător. Pentru prima dată în istoria UCL, de când a fost introdus formatul cu “optimi”, Spania va avea doar o singură echipă calificată, pe Real Madrid!

Celelalte trei participante, Barcelona, al doilea sezon la rând, Atletico și Sevilla, au fost deja eliminate. Și, mai mult decât atât, Atletico trebuie să facă măcar același rezultat cu Bayer Leverkusen în ultima rundă ca să prindă măcar Europa League! În etapa a 6-a din UCL, trupa lui Simeone va întâlni în deplasare pe Porto, iar Bayer pe Brugge într-o grupă în care Porto și Brugge sunt deja calificate în optimi! Actualul format, cu disputarea optimilor de finală, a fost introdus în sezonul 2003-2004. De atunci, în cei 18 ani, de fiecare dată au fost cel puțin două echipe din Spania calificate în această fază. Real Madrid nu a scăpat niciodată această oportunitate, iar în acest sezon, în ultima rundă, va trebui să învingă pe Celtic pentru a spera la un adversar mai facil în runda următoare.

În schimb, Premier League are trei echipa deja calificate, Manchester City, Chelsea și Liverpool, iar cea de-a patra, Tottenham, încă are șanse. Italia merge și ea cu două formații, Napoli și Inter, iar Milan se poate califica și ea, iar Bundesliga va fi reprezentată de Bayern München și de Dortmund, iar Eintracht încă mai are șanse. Pe picior de “egalitate” cu Spania, din Top 5, este Franța, care o are pe PSG calificată, numai că OM încă mai poate prinde calificarea, iar Spania să rămână singura codașă.

România a pierdut în debutul preliminariilor EURO U17 de anul viitor

Reprezentativa de fotbal Under 17 a României, formată din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2006, a fost învinsă miercuri, 26 octombrie, în primul meci din grupa de calificare pentru Campionatul European de anul viitor, găzduit de Ungaria.

România face parte din Grupa 6, alături de Belgia, Danemarca și Estonia. De asemenea, România va fi gazda meciurilor din cadrul grupei de calificare.

ROMÂNIA U17 - DANEMARCA U17 0-3 (T. Jensen 77, Chiakha 81, Mikkelsen 90+2).

SORIN CRĂCIUN

Lasă un comentariu