Ciprian Dobre: PNL Mureș va strânge semnături pentru podul peste Mureș

Distribuie pe:

În urma votului de respingere a unui pod peste râul Mureș dat de către consilieri locali de la UDMR, PSD, PMP și POL, președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre, a catalogat în termeni duri decizia unor aleși locali de a fi împotriva uneia dintre cele mai mari nevoi ale Târgu Mureșului la capitolul infrastructură rutieră.

Președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre: “PNL Mureș va organiza campania de strângere de semnături pentru construirea noului pod peste râul Mureș.

Nu ne-am imaginat niciodată că un ales al târgumureșenilor poate vota împotriva primului proiect major de investiție în infrastructură al Târgu Mureșului, din ultimii ani.

Consilieri locali de la UDMR, PSD, PMP și POL au votat ÎMPOTRIVA proiectului Partidului Național Liberal de construire a unui nou pod peste râul Mureș, între cartierele Unirii și Aleea Carpați.

Vă asigur, însă, că podul se va construi!

Probabil, celor insensibili la problemele târgumureșenilor, nu le-a convenit că proiectul a fost inițiat de consilierii PNL, Alexandru György, prof. Horațiu Suciu, Horea Șarlea și Bogdan Voicu.

Dar podul nu va avea culoarea politică a vreunui partid, la fel cum problema traficului din Târgu Mureș este responsabilitatea tuturor consilierilor, indiferent de partidul care i-a trimis în Legislativul local.

PNL Mureș anunță că va demara o campanie de strângere de semnături. Vom întreba târgumureșenii dacă vor sau nu acest pod peste râul Mureș și ce părere au despre cei care se opun.

Vox populi! Ne întoarcem la popor.”

Lasă un comentariu