Cercetați pentru infracțiuni rutiere

Distribuie pe:

Polițiștii mureșeni au depistat pe raza județului Mureș 3 bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

* La data de 28 octombrie a.c., în jurul orei 12.12, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Târgu Mureș au depistat, pe strada Băneasa, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, care a condus un autoturism, fără a deține permis de conducere, sub influența băuturilor alcoolice. În urma verificărilor efectuate în baza de date de către polițiști, a rezultat faptul că bărbatul nu deține carnet de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice. Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere” și “conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

* La data de 28 octombrie a.c., lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Reghin au depistat, pe strada Iernuțeni din municipiu, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, care ar fi condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice. Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

* La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 22.20, lucrătorii din cadrul Secției 13 Zau de Câmpie au depistat, pe raza comunei Sânger, un bărbat, în vârstă de 48 de ani, care ar fi condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice. Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE AL IPJ MUREȘ

Lasă un comentariu