CSM Tg. Mureș, învinsă după prelungiri, la Pitești

Distribuie pe:

Formația CSM Tg. Mureș a cedat, sâmbătă seara, în deplasare, după două reprize de prelungiri, cu scorul de 108-16, în fața echipei BC Argeș Pitești, într-o partidă contând pentru cea de-a 5-a etapă a Ligii Naționale de baschet masculin. Suedezul Jonathan Person, cu 24 puncte, Santa Szabolcs (foto) cu 18 și americanul Jakob Lowrance (17) au fost cei mai buni marcatori ai CSM-ului, care bifează a treia înfrângere în campionat. Următorul joc al mureșenilor, care au 5 puncte din 4 jocuri, va fi restanța cu SCMU Craiova de pe teren propriu, din etapa a 2-a, partidă ce va avea loc la 16 noiembrie.

Max Verstappen s-a impus în Marele Premiu al Mexicului

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 30 octombrie, pe Autodromul “Hermanos Rodriguez” din Mexico City, cursa de 71 de tururi pentru Marele Premiu al Mexicului, contând ca cea de-a 20-a etapă a sezonului. Primul a trecut linia de sosire olandezul Max Verstappen, de la Red Bull Racing, secondat de britanicul Lewis Hamilton, de la Mercedes. Podiumul a fost completat de mexicanul Sergio Peréz, de la Red Bull Racing. În fruntea ierarhiei piloților se află Max Verstappen, de la Red Bull Racing (cu 416 puncte), virtual campion mondial, pentru a doua oară consecutiv. După olandez vin coechipierul său, mexicanul Sergio Peréz (cu 280 de puncte) și monegascul Charles Leclerc, de la Ferrari (cu 275 de puncte). În clasamentul pe echipe conduce Red Bull Racing (cu 696 de puncte), după care vin squderia Ferrari (cu 487 de puncte) și Mercedes (cu 447 de puncte). Etapa a 21-a va avea loc duminică, 13 noiembrie, de la ora 20.00, când, pe Autodromul “José Carlos Pace” din Săo Paulo, se va disputa cursa de 71 de tururi pentru Grand Prix-ul statului brazilian Săo Paulo.

Handbalistele tricolore au pierdut în fața Ungariei

Naționala feminină de handbal a României a fost învinsă, sâmbătă seara, la Tatabanya, de formația Ungariei, cu scorul de 33-28, într-un meci amical de pregătire. La pauză, tricolorele au condus cu 17-15. Pentru echipa țării noastre urmează, la 2 noiembrie, un nou joc de verificare, cu Germania, tot în Ungaria. Delegația tricoloră va pleca apoi, în data de 3 noiembrie, spre Macedonia de Nord, una dintre gazdele turneului final al Campionatului European, alături de Slovenia și Muntenegru, urmând ca două zile mai târziu să dispute primul meci de la EURO contra Olandei. Din grupa C mai fac parte Franța și Macedonia de Nord.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu