Horoscop, luna noiembrie

Distribuie pe:

Noiembrie aduce oamenilor transformarea naturii și scurtarea zilelor și mai puțină energie. Nu e de mirare, până și poziția planetelor arată același lucru. Toanele depind de culoarea naturii, care începe să fie doar gri. Este perfect normal. Aceste instincte sunt în sinea noastră, fie că ne place sau nu.

Poziția lui Venus în Scorpion aduce schimbări semnificative de dispoziție și, mai ales, semnele zodiacale de apă se pot aștepta la gânduri foarte contradictorii care le vor lua multă energie. În această perioadă, va trebui să luați o decizie importantă în relația dumneavoastră, care nu va fi ușoară, ceea ce poate duce la insomnie. Pe măsură ce se acumulează și responsabilitățile tale de la locul de muncă, vei avea tendința de a te suprasolicita cu orice preț și cu toată puterea ta. Gândește-te la sănătatea ta, mănâncă o dietă echilibrată și nu te suprasolicita. Lumea nu se va destrăma dacă nu termini ceva.

Horoscopul pe Noiembrie 2022 sfătuiește oamenii să compenseze oboseala cu evenimente fericite. În acest mod vei putea să îți recuperezi energia pierdută. Ai atât de multe lucruri care te așteptă, chiar dacă nu ți se pare. Nu uita să te relaxezi. Corpul tău va fi ocupat în această lună.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu se anunță vești prea bune pentru tine în această lună dacă ești implicată într-o relație serioasă. Fie că ești căsătorită sau că ai un iubit stabil, cert este că există un risc major de despărțire. Astrele îți recomandă prudență în ceea ce privește deciziile impulsive, mai ales când e vorba de chestiuni atât de importante. Dacă sunt copii la mijloc, ai grijă să nu îi implici absolut deloc în confruntările pe care le ai cu partenerul. Dacă ești singură și disonibilă, luna noiembrie îți scoate în cale un fost iubit.

Ai țeluri înalte, însă posibilitățile de a câștiga mai mulți bani în această lună vor fi destul de puține. Este o perioadă mai bună de a-ți aprofunda cunoștințele, de a te specializa și de a te perfecționa în domeniul care te atrage. Încearcă să nu îți faci iluzii, ci să te axezi doar pe fapte reale și pe rezultate palpabile. Este necesar să refaci un plan pentru ca situația ta financiară să nu intre în impas. Dacă te organizezi cum trebuie, totul va fi bine.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Luna noiembrie vine cu o nevoie acută de afecțiune pentru tine. De aceea, dacă ești singură, e posibil ca uneori să dai dovadă de disperare în fața bărbaților cu care intri în contact. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, acum este momentul să animezi puțin viața ta intimă și să cauți să te apropii mai mult de partenerul tău dacă vrei să primești ceea ce îți dorești. Dacă ești căsătorită, vor exista momente când îți vei dori ceva nou, însă rămâne doar la nivel de gând.

Sunt favorizate schimbările profesionale în această lună, cu toate că nu te simți foarte pregătită în acest sens. Este foarte important să ieși din zona ta de confort dacă vrei să evoluezi și, implicit, să câștigi mai mulți bani. Încearcă să nu rămâi în urmă și să te complaci într-o situație care îți oferă un trai modest, ci fii ambițioasă și cere mai mult de la tine pentru că poți. Folosește-ți la maximum potențialul!

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Luna noiembrie vine cu vești bune pentru tine în ceea ce privește viața ta sentimentală. Mai mult decât oricând vei simți că primești ceea ce meriți în relația de cuplu și te simți apreciată cu adevărat de partenerul tău de viață. Dacă ești singură de scurt timp, astrele îți scot în cale o nouă iubire, cel mai probabil la fel de rapidă și intensă. Încearcă să nu îți faci prea multe speranțe cu privire la viitor, ci să trăiești clipa și să te distrezi la maximum.

Luna noiembrie este bună pentru a-ți scoate la înaintare abilitățile de comunicare și de convingere. Profită de orice ocazie de a te implica în proiecte noi și nu spune nu negocierilor, mai ales atunci când vine vorba de bani. Poți obține o mărire de salariu doar dacă ai cuvintele potrivite la tine și curajul necesar de a iniția această discuție. Abordarea temei nu ar trebui să fie una dificilă, în special dacă visezi la acest moment de multă vreme.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Luna noiembrie vine cu lucruri noi în ceea ce privește viața ta amoroasă. Cel mai probabil, relația ta va trece la următorul nivel, iar asta poate însemna atât o căsătorie, cât și apariția unui copil. Indiferent despre ce este vorba, cert e că nu se va întâmpla nimic din ceea ce nu vrei. Te bucuri de sprijinul necondiționat al membrilor familiei și prietenilor, de aceea, uneori, poți juca și puțin riscant. Cu cât țintești mai sus, cu atât șansele de a-ți atinge țelurile sunt mai mari. Dacă ești singură, nu vor exista schimbări notabile în această perioadă, poate doar mai mult flirt decât de obicei.

Luna noiembrie vine și cu vești bune, dar și cu unele mai puțin bune. Cel mai probabil ai șansa de a face o investiție majoră pe care ți-o dorești de multă vreme, dar pe de altă parte vei fi nevoită să îți schimbi stilul de viață. Din moment ce vei rămâne fără economiile tale, se recomandă prudență în ceea ce privește cheltuielile pe care erai obișnuită să le faci în mod normal. Ai și satisfacții mari, însă și sacrificiile sunt pe măsură.

Leu (22 iulie - 22 august)

Luna aceasta te găsește într-o formă de invidiat, iar acest lucru te va ajuta în special dacă ești singură. Vei fi sufocată de admiratori, ceea ce înseamnă că ai o paletă largă din care să alegi. Cu toate că ești tentată să iei unele decizii superficiale, nu uita de esență și gândește pe termen lung. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, cel mai probabil vei fi nevoită să oferi unele lămuriri partenerului de viață cu privire la anumiți bărbați cu care ai interacționat în ultima perioadă.

Încearcă în luna noiembrie să nu îți faci speranțe prea mari în ceea ce privește o afacere proprie sau job-ul tău, altfel riști să fii dezamăgită. Dacă îți faci planuri înainte de a te asigura cât de cât că ele pot fi puse în practică, atunci cel mai probabil vei da piept cu piedici care te vor întoarce din drum cu coada între picioare. Nu te pune singură în situații care îți afectează atât prestigiul, cât și încrederea în tine.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Luna aceasta închei un capitol al vieții tale, iar acest lucru vine atât cu bucurii, cât și cu nostalgii. O relație ocazională ți-a oferit încrederea de care aveai nevoie, însă ți-a și rupt o parte din inima ta. Nu îți este deloc ușor să te desparți de cineva care a însemnat atât de mult pentru tine, chiar dacă a făcut parte din viața ta extrem de puțin din timp. Încearcă să te gândești doar la lucrurile bune pe care ți le-a adus această aventură și să o păstrezi în amintirea ta pentru totdeauna!

Luna noiembrie va fi o perioadă frumoasă pentru tine, însă cu cheltuieli mai mari. Cu toate acestea, ele vor cele care îți vor oferi relaxare și distracție de moment, astfel încât nu vei considera că banii sunt pierduți. Investești în tine și în fericirea ta, și pui preț mai mult pe momente și crearea de amintiri, decât pe portofel. Atitudinea ta cu privire la acest subiect va fi blamată de persoanele care au o mentalitate diferită de a ta, însă nu trebuie să iei în seama criticile care îți ajung la urechi.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Luna noiembrie vine cu evenimente extrem de plăcute în ceea ce privește viața ta sentimentală. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, cu siguranță partenerul tău te va surprinde în cel mai plăcut mod. Mai mult decât atât, vă veți face planuri serioase pentru viitor, planuri pe care veți și începe să le puneți în aplicare. Astrele sunt de partea voastră atunci când vine vorba de investiții sau angajamente serioase. Dacă ești singură, cel mai probabil te vei reîntoarce la o veche iubire.

În această lună vei avea parte de cheltuieli mult mai mari decât de obicei, însă vor fi unele în scop recreativ. După un an intens de muncă, ai nevoie și meriți un concediu de vis. Nu te uita la bani atunci când vine vorba de propria-ți fericire, în special dacă ești plecată în vacanță. Meriți acest răsfăț și trebuie să îți reîncarci bateriile la maximum pentru a continua în același ritm ca până acum.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o lună prielnică pentru nativele care au în plan să se căsătorească sau să conceapă un copil. Dacă ai de gând să treci la următorul nivel în ceea ce privește viața ta amoroasă, acum este momentul să faci primii pași în acest sens. Desigur, nu uita că totul trebuie decis împreună cu partenerul de viață. Dacă ești singură, te preocupă mai mult starea materială și poziția profesională, de aceea nu se anunță nimic altceva în afară de idile fugitive și experiențe sexuale interesante.

Ai șansa de a câștiga mai mulți bani în această lună, însă nu vei reuși să pui nimic deoparte. Astrele te sfătuiesc să fii mai fermă în fața tentațiilor dacă nu vrei, la final, să ai senzația că ai muncit degeaba. Toate eforturile tale profesionale trebuie să se concretizeze în lucruri de valoare și nicidecum în unele care îți aduc plăcere pe moment. Ascultă sfaturile celor dragi cu privire la cheltuieli!

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna noiembrie nu vine numai cu lucruri frumoase, dar vei reuși să răzbești indiferent de provocările pe care ți le oferă viața. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, cel mai probabil se va pune problema despărțirii într-un mod mult mai serios decât până acum. Dacă inițial vei fi speriată de această posibilitate, pe parcurs vei constata că nu e normal ca doar ție să îți pese de relație și vei lua atitudine. Cu cât dai dovadă de mai multă încredere în tine, cu atât vei reuși să îți aduci iubitul mai aproape de tine.

Nu se anunță vești prea bune pentru tine pe plan financiar în luna noiembrie. Cu toate că te așteptai să câștigi o sumă de bani care să te ajute să îți achiți datoriile, acest lucru nu se va întâmpla. Vei învăța ceva din această greșeală pe viitor, însă acum tot va trebui să faci eforturi mari pentru a ieși din impas. Te vei vedea nevoită să te împrumuți la cineva, însă fiind vorba de o sumă măricică, acest lucru va fi destul de dificil.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna aceasta vei fi înclinată către planuri de viitor și angajamente serioase. Spre surprinderea celor din jur, vei constata că ceea ce îți dorești acum este mai mult decât distracție și aventură. Dacă ai un partener stabil, e posibil să începi să bați tot felul de apropouri cu privire la o eventuală căsătorie. Dacă ești singură, ideea de a împărți tot ceea ce ai cu o altă persoană te face să te îndepărtezi și mai mult de gândul de a te așeza la casa ta. Deocamdată te axezi pe flirt și pe nopțile pierdute alături de prietenii tăi.

Banii nu vor fi o problemă pentru tine în luna noiembrie, ba mai mult, ai satisfacții majore pe acest plan. Viața ta pro-fesională evolueză într-un ritm amețitor și nici măcar tu nu îți vei da seama cât de norocoasă poți fii. Conjuncturile vor fi de natură de a-ți îmbunătăți bugetul, dar totul datorită faptului că ești atentă și profiți de oportunitățile care îți ies în cale. Ești pe o pantă ascendentă și vei continua în același ritm câteva luni la rând.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Luna noiembrie vine cu schimbări sentimentale pentru majoritatea nativelor acestei zodii. Dacă ești implicată într-o relație, cel mai probabil vei avea tendința de a te îndepărta de partenerul tău, căutând afecțiune în cu totul altă parte. În aceste zile, orice alt umăr decât al lui este mai bun pentru a-ți așeza capul. Nu e de mirare că vei fi tentată de multe ori să fii infidelă, însă vei reuși să te oprești la timp. Înainte de a face acest lucru, asigură-te că ai încheiat orice socoteală cu actualul partener și astfel toată lumea va suferi mai puțin sau deloc.

Munca ta va primi în această lună recunoașterea mult dorită, iar acest lucru se va vedea și la bani. Cu toate că nu sperai, ai șansa la o mărire de salariu sau chiar la ocuparea unei poziții mai bune în compania pentru care lucrezi. Nativii care își caută un loc de muncă în această perioadă sunt ajutați să obțină acest lucru mai ușor și mai rapid. Încearcă pe cât posibil să nu te lași păcălită de nimeni și nimic, mai ales dacă vine vorba de economiile tale.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Dacă ești implicată într-o relație serioasă sau chiar ești căsătorită, luna noiembrie vine cu gelozii și posesivitate extremă din partea partenerului de viață. Dacă până acum totul se petrecea în limitele normalității, de acum totul se schimbă radical în rău. Încearcă să discuți cu iubitul sau soțul tău despre problemele pe care le are cu privire la tine și lămurește-l pe cât posibil că nu are niciun motiv să se comporte așa. Dacă continuă tot așa și devii o obsesie pentru el, pune punct relației indiferent cât de greu ți-ar fi. Gândește pe termen lung!

Banii îți pot crea probleme în această lună, atât în ceea ce privește relațiile cu colegii sau partenerii tăi, cât și în acelea cu persoanele dragi. E posibil să te gândești atât de mult la acest aspect și să îi aloci prea mult timp și energie, iar din această cauză poți stârni atât invidii, cât și frustrări. Axează-te pe echilibru și încearcă să ai câte puțin din fiecare, liniștea fiind cea mai importantă pentru o viață fericită.

Lasă un comentariu