Cristina Neagu, mesaj pentru fani înaintea CE 2022

Distribuie pe:

Căpitanul naționalei de handbal feminin, Cristina Neagu, a transmis fanilor tricolori un mesaj, înaintea Campionatului European, la care România debutează sâmbătă, cu Olanda. Neagu a refuzat să dea declarații presei înaintea plecării și a ales să transmită un mesaj fanilor prin intermediul unui sponsor personal și partener al FRH, în cadrul unui scurt clip video.

“Vreau să vă rog să aveți răbdare cu noi, avem o echipă tânără, fără multă experiență, însă tot ce pot să vă promit este că vom face tot ce ține de noi să facem meciuri bune și să facem lucruri frumoase pentru România. Hai, România!”, a spus Neagu, marți, în mesajul video.

România va pleca astăzi, 3 noiembrie, spre Skopje, unde va disputa meciurile din grupa C preliminară: în 5 noiembrie, cu Olanda (ora 21.30), în 7 noiembrie, cu Franța (21.30) și în 9 noiembrie, cu Macedonia de Nord (19.00). Naționala României va participa pentru a 14-a oară la turneul final al CE, iar ediția din 2022 va avea loc între 4 și 20 noiembrie și va fi găzduită de orașele Ljubljana, Celje, Skopje și Podgorica.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu