Petre Daea: Nu va crește prețul la alimente!

Distribuie pe:

Penny România a lansat miercuri inițiativa “100 de idei de business pentru România”, după ce, în 2020, compania și-a asumat ca obiectiv, sub umbrela TripluRO (3RO), ca până la finalul anului 2023, 60% din sortimentele aflate la vânzare în magazine să aibă ingredientul principal provenit din România, adică să fie cultivate, crescute, extrase, fabricate, procesate și ambalate în țara noastră.

Prezent la eveniment, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a dat asigurări că nu există motive obiective pentru o scumpire a produselor agroalimentare: “Nu sunt motive să se scumpească produsele agroalimentare. Nu sunt motive obiective pentru că producția primară, în zona aceasta, s-a stabilizat prețul, în procesare s-a stabilizat prețul, la energie și la gaz. Așa că nu vor crește prețul”.

România trebuie să valorifice potențialul pe care îl are pentru că nu există altă șansă de progres în țară decât aceea de a produce, a prelucra și a valorifica producția autohtonă, a precizat ministrul. (foto -g4media)

Ileana Sandu

Lasă un comentariu