ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 7-8 noiembrie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “HOREA” al județului Mureș au răspuns unui număr de 73 de solicitări, după cum urmează: două incendii, un accident rutier, trei alte situații de urgență și 67 de intervenții SMURD.

Dintre cele mai relevante misiuni ale pompierilor mureșeni, amintim:

* Luni, 7 noiembrie, în jurul orei 15.50, pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara au intervenit în municipiul Sighișoara pentru limitarea și lichidarea unui incendiu produs la nivelul unei case de locuit situată pe strada Viilor. Acesta s-a manifestat la nivelul mansardei și acoperișului casei pe o suprafață totală de aproximativ 150 mp. Nu s-au înregistrat victime.

Cauza probabilă a producerii incendiului - focul deschis în spații închise.

* Tot luni, în jurul orei 18.02, incendiu produs la nivelul unei case de locuit din localitatea Adămuș, strada Principală. Acesta s-a manifestat generalizat pe o suprafață de aproximativ 25 mp. Nu s-au înregistrat victime surprinse în interiorul casei incendiate. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni. Cauza probabilă a producerii incendiului - focul deschis în spații închise.

* Luni, 7 noiembrie, în jurul orei 14.48, pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au intervenit în urma producerii unui accident rutier în municipiul Târgu Mureș, strada Călărașilor. Accidentul s-a produs între o motocicletă și un autobuz, conducătorul motocicletei fiind asistat medical la fața locului. Circulația a fost blocată pe un sens de mers pe toată durata intervenției. S-au asigurat măsurile specifice prevenirii și stingerii incendiilor.

De asemenea, tot în această perioadă s-au executat 4 controale de prevenire a incendiilor, 9 acțiuni de educare și informare preventivă și 6 recunoașteri la obiective din zona de competență.

Lasă un comentariu