ISU MUREȘ la datorie

Distribuie pe:

În perioada 11-14 noiembrie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „HOREA" al județului Mureș au răspuns unui număr de 167 de solicitări, după cum urmează: două incendii, șapte alte situații de urgență și 158 de intervenții SMURD.

Dintre cele mai relevante misiuni ale pompierilor mureșeni din această perioadă, amintim:

• Sâmbătă, 12 noiembrie, în jurul orei 2.40, pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Luduș au intervenit în urma producerii unui incendiu la nivelul unei case de locuit din localitatea Gheja, strada Nucilor.

Incendiul s-a manifestat generalizat pe o suprafață de aproximativ 70 mp, fiind afectat acoperișul și două camere de locuit, fără propagare la vecinătăți. Nu s-au înregistrat victime.

Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat corespunzător.

• Tot sâmbătă, în jurul orei 9.45, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la un stâlp de electricitate situat în localitatea Sângeorgiu de Mureș, strada Pasajul Rozelor. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, la fața locului intervenind și un echipaj din partea distribuitorului de energie electrică pentru remedierea avariei. Nu s-au înregistrat victime.

Cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit electric.

Lasă un comentariu