Chestionar online - Problemele societății de azi și soluțiile proprii privind rezolvarea lor

Distribuie pe:

,,Asociația HIFA-ROMÂNIA a elaborat un chestionar, al cărui scop este să recunoască necesitățile din comunitatea noastră, pentru a ne putea desfășura activitatea eficient. Prin intermediul acestui chestionar, vă invităm să reflectați, pe baza experiențelor dumneavoastră, la problemele societății de azi și la soluțiile proprii privind rezolvarea acestora.

Chestionarul poate fi completat accesând

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScK0ZP3p9V1Esbq3wyfNrYWmtWqtk-L15zGjksiTczMFkqWgw/viewform?fbclid=IwAR1l3XmS1BhTQnLttaNfhSrSZHBWcqg5x1KlAVefkLu-3QXQoBdO_mn1lEQ

Completarea acestuia durează aproximativ 20 de minute, dar pentru noi este un punct de referință serios în ceea ce privește reformularea obiectivelor noastre în folosul comunității. Doamne ajută!", spunea Simon Judit-Gyöngyi, președinte al Asociației HIFA România. Conform aceleiași surse, chestionarul cuprinde două părți: prima se referă la experiența personală legată de problemele sociale. În mass-media se găsesc foarte multe informații privind aceste probleme. Cei care vor completa sunt rugați să nu se lase influențați de aceste informații, ci să completeze chestionarul pe baza experienței proprii.

Când răspundeți la întrebări, sunteți rugați să vă gândiți la ceea ce ați observat personal în cadrul familiei, prietenilor, vecinilor, în anturajul propriu, în propria localitate.

A doua parte investighează, în limita posibilităților, rezolvarea oricărei dintre problemele ridicate și la care puteți contribui.

L.B.

                           

Lasă un comentariu