ISU MUREȘ la datorie

Distribuie pe:

În ultimele 24 de ore, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “HOREA” al județului Mureș au răspuns unui număr de 56 de solicitări, după cum urmează - un accident rutier, o altă situație de urgență și 54 de intervenții SMURD.

Dintre cele mai relevante misiuni ale pompierilor mureșeni, amintim:

Ieri, 15 noiembrie, în jurul orei 9.00, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină pe raza localității Leordeni, DJ 151 D, unde o autocisternă încărcată cu GPL a ieșit parțial în decor. La fața locului s-a deplasat și echipajul CBRN pentru efectuarea de măsurători, însă nu s-au identificat scurgeri. Șoferul autocisternei nu a necesitat îngrijiri medicale. S-au asigurat măsurile specifice prevenirii și stingerii incendiilor. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers, fiind direcționată pe un alt traseu până la repunerea autocisternei pe partea carosabilă.

De asemenea, tot în această perioadă s-a executat un control de prevenire a incendiilor și opt acțiuni de educare și informare preventivă la obiectivele din zona de competență.

Lasă un comentariu