Muzică în perimetru @Sinagoga Status Quo Ante Târgu Mureș

Distribuie pe:

Sâmbăta aceasta, pe data de 19 noiembrie 2022, Sinagoga Status Quo Ante din Târgu Mureș (str. Aurel Filimon, nr. 21) va găzdui un concert acustic cu adevărat special, susținut de trupa de rock alternativ Jurjak!

Acest proiect este creat și implementat de organizația culturală facem din Târgu Mureș, care revine cu un nou concept artistic inedit pentru publicul târgumureșean. Este vorba despre proiectul cultural „Muzică în Perimetru”, aflat anul acesta la doar a doua ediție, prima ediție fiind desfășurată în urmă cu un an.

Proiectul cultural Muzică în Perimetru s-a născut din dragostea pentru artă, pentru arhitectură, pentru valori și pentru frumosul autohton. Scopul acestuia este de a pune în valoare clădirile de patrimoniu local printr-o serie de concerte care au loc întocmai în interiorul clădirilor respective.

Concertul Jurjak de sâmbătă face parte din turneul de lansare a albumului „Hoții de Vise”, acesta fiind al treilea album de studio al trupei.

Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak (George Petroșel) a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați artiști de alternativ din România. Muzica Jurjak are influențe blues, electro, rock și folk - reunite sub o amprentă stilistică proprie – un trademark recognoscibil încă de la primele acorduri.

Accesul la concert se face începând cu ora 19:30.

Intrarea este liberă!

Proiect co-finanțat de către Municipiul Târgu Mureș, în urma câștigării concursului de proiecte pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor culturale pe anul 2022.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Târgu Mureș și a Consiliului local care nu sunt responsabili de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Lasă un comentariu