Anunț umanitar

Distribuie pe:

“Numele meu este Alexandra, am 13 ani si sunt din Turda.

În urmă cu doi ani și jumătate, am fost diagnosticată cu o tumoră la nivelul osului sacru (osteosarcom osteoblastic grad 3). Am luptat cu boala cu toată puterea mea, optimistă că îmi voi relua viața și îmi voi continua copilăria. Tratamentul oncologic pe care l-am urmat, chimioterapie și radioterapie, a fost agresiv și restrictiv. M-am simțit pedepsită pentru că m-a ținut departe de familie, de prieteni, de colegi.

M-am împăcat cu gândul că am pierdut doi ani de copilărie, fiind fericită că am câștigat lupta pentru viață. Optimismul nu m-a părăsit nicio clipă. Chiar am început să mă pregătesc pentru examenul de sfârșit de clasa a opta, hotărâtă să nu ratez și frumusețea anilor de liceu.

Din păcate, când toate lucrurile păreau să funcționeze bine, acum o luna, tumora a recidivat.

Mă așteaptă un nou drum lung în aceeași izolare față de tot ceea ce înseamnă copilăria. Eu sunt la fel de hotărâtă să lupt.

Tratamentul însă nu poate fi făcut în România, iar implicațiile financiare ale noii mele lupte depășesc cu mult posibilitățile familiei mele.

Eu lupt cu optimismul și cu voința de a nu mă lăsa copleșită, însă boala poate fi învinsă doar prin tratamentul costisitor.

Am speranța că familia mea, prietenii mei și oricine are posibilitatea mi se va alatura in lupta!

Nu mă voi da bătută! Mă voi întoarce la școală, mă voi bucura de prieteni, voi descoperi cât de frumoasă este viața la 13 ani!”

 Va scriem acest mesaj pentru a va cere ajutorul, cu speranta ca putem sa ii fim cu totii alaturi in aceasta lupta! Alexandra urmat un tratament oncologic timp de un an, alcatuit din cure de chimioterapie si radioterapie cu protoni, initial in Romania si dupa in Germania. Dupa doi ani de la terminarea tratamentului, tumoarea ei a recidivat. Din pacate, si acum, tratamentul teste posibil numai in afara tarii, iar familia ei nu isi mai permite costurile acestuia.

Costurile tratamentului ei vor depasi 200.000€.

Daca doriti sa ii fiti alaturi, conturile parintilor ei sunt:

RAIFFEISEN BANK

TITULAR: RUS ALIN

EURO: RO36 RZBR 0000 0600 2162 3664

TITULAR: RUS ALIN CLAUDIU

RON: RO53 RZBR 0000 0600 2162 3649

COD SWIFT: RZBRROBU

BANCA TRANSILVANIA

RON: RO58 BTRLRONCRT 0348 112601

EUR: RO08 BTRLEURCRT 0348 112601

TITULAR: RUS ANAMARIA

COD SWIFT: BTRLRO22

Lasă un comentariu