La Sinagoga Status Quo Ante din Târgu Mureș, Muzică în perimetru

Distribuie pe:

La sfârșitul săptămânii trecute, Sinagoga Status Quo Ante din Târgu Mureș a găzduit un concert acustic special, susținut de trupa de rock alternativ Jurjak! Proiectul este creat și implementat de organizația culturală facem din Târgu Mureș, care revine cu un nou concept artistic inedit pentru publicul târgumureșean: proiectul cultural “Muzică în Perimetru”, aflat anul acesta la doar a doua ediție.

Proiectul cultural Muzică în Perimetru, cofinanțat de Municipiul Târgu Mureș, în urma câștigării concursului de proiecte pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor culturale pe anul 2022, s-a născut din dragostea pentru artă, pentru arhitectură, pentru valori și pentru frumosul autohton. Scopul acestuia este de a pune în valoare clădirile de patrimoniu local printr-o serie de concerte care au loc întocmai în interiorul clădirilor respective.

Concertul Jurjak de la Sinagoga Status Quo Ante din Târgu Mureș face parte din turneul de lansare a albumului “Hoții de Vise”, acesta fiind al treilea album de studio al trupei.

Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak (George Petroșel) a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați artiști de alternativ din România. Muzica Jurjak are influențe blues, electro, rock și folk - reunite sub o amprentă stilistică proprie - un trademark recognoscibil încă de la primele acorduri, spunea, prin intermediul unui Comunicat de presă, Mara Micheu, manager comunicare.

A consemnat Letiția Bota

Lasă un comentariu