Irina Bara e campioană la Buenos Aires

Distribuie pe:

Perechea Irina Bara/Sara Errani (România/Italia) a câștigat proba de dublu din cadrul turneului de tenis WTA 125 de la Buenos Aires, dotat cu premii totale de 115.000 de dolari.

Cele două au învins în finală cuplul Su Jeong Jang (Coreea de Sud)/Xiaodi You (China), scor 6-1, 7-5. Meciul a durat o oră și 21 de minute de joc. Bara și Errani vor primi un cec de 5.000 de dolari și 160 de puncte WTA la dublu.

Norvegia - Danemarca 27-25. Naționala scandinavă de handbal feminin, campioană europeană pentru a noua oară

Naționala de handbal feminin a Norvegiei a câștigat, duminică, titlul european pentru a noua oară. Aceasta s-a impus în finala cu Danemarca, scor 27-25 (121-15). România a încheiat pe locul 12, iar Cristina Neagu a fost aleasă cel mai bun inter stânga, la ultima apariție în competiție. Medalia de bronz europeană a revenit echipei Muntenegru, după 27-25 în prelungiri, cu campioana olimpică Franța.

Nu s-a întâmplat în 92 de ani! Naționala din Qatar a intrat în istoria Cupei Mondiale cu o contraperformanță

Echipa națională a Ecuadorului a învins duminică echipa națională din Qatar, scor 2-0, în primul meci al Cupei Mondiale 2022. Enner Valencia a marcat primul gol al competiției, apoi a reușit dubla. Un rezultat istoric, dar fără motive de mândrie pentru qatarezi. A fost pentru prima dată când națiunea gazdă a pierdut meciul de deschidere la Campionatul Mondial, în 92 de ani de la startul competiției.

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi

Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, deja campion mondial, a câștigat, duminică, Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, ultima cursă a sezonului, disputată pe circuitul Yas Marina. Verstappen a fost urmat de pilotul Ferrari, monegascul Charles Leclerc și de spaniolul Sergio Perez (Red Bull). Pentru Verstappen este a 15-a victorie a sezonului.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu