Alexandru Cicâldău: “Este un nou început”

Distribuie pe:

Jucătorul Alexandru Cicâldău a afirmat, după victoria cu 5-0, în deplasare, în meciul amical cu selecționata Republicii Moldova, că este un nou început pentru naționala de fotbal a României, pregătită de Edward Iordănescu.

“Am venit aici cu gândul să facem un joc bun și să câștigăm acest meci. Și ne bucurăm că am reușit să facem acest lucru. Cred eu că este un nou început. A fost doar un meci până la urmă, știm că de acum încolo vor începe lucrurile serioase și trebuie să venim la fiecare selecție pregătiți la maximum”, a declarat Cicâldău, la Pro Arena.

El s-a arătat încrezător în ceea ce privește șansele de calificare ale României la Campionatul European din 2024.

“Bineînțeles că suntem foarte încrezători în tot ceea ce înseamnă acest grup. Eu cred că de la fiecare selecție arătăm mai bine. Noi vom da totul pentru a ne califica”, a mai spus Cicâldău.

Echipa națională de fotbal a României a surclasat reprezentativa Republicii Moldova cu scorul de 5-0 (2-0), duminică seara, pe Stadionul Zimbru din Chișinău, într-un meci amical.

Astfel, România încheie anul 2022 cu o înfrângere (1-2 cu Slovenia, la Cluj-Napoca) și o victorie (5-0 cu Moldova). Până acum, România nu câștigase în deplasare cu Republica Moldova.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu