La Târgu-Mureș, Gala fermierilor din România

Distribuie pe:

Vineri, 18 noiembrie, la Studium Hub din Târgu Mureș (Strada Bolyai nr. 15), a avut loc, în premieră, Gala fermierilor din România, ediția de la Târgu Mureș, eveniment ce a reunit o comunitate agricolă din zonă într-o ceremonie prestigioasă. Manifestarea a fost organizată sub egida Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, având partener Asociația Agricultorilor Maghiari, LAPAR, APIA, AFIR, MASCHIO, GASPARDO, SEMTEST-BVN, Patronatul Român Alba, FOMCO TRUCKSERVICE, FOMCO SHOP, FOMCO SOLAR și FOMCOGPS.

Au participat fermieri și asociații din județele Mureș, Harghita, Covasna, Cluj, Bistrița Năsăud, Alba și Sibiu. Forumul și-a propus să abordeze subiecte interesante într-o reuniune de succes, într-un eveniment unic, singura gală de acest fel din regiune. Au avut loc dezbateri și s-au prezentat soluții pentru rezolvarea oportunităților din domeniul agricol, prin multitudinea de teme abordate de lectorii invitați din partea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, LAPAR, APIA Mureș, DAJ Mureș, OJFIR Mureș, SC SEMTEST-BVN Mureș, SCDB, Asociația Aberdeen Angus România.

Pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din România, care sunt exemple de urmat, în partea a doua a evenimentului a avut loc o festivitate de premiere: PRIA GALA Fermierilor, ediția de la Târgu Mureș, cu prezentarea fiecărui premiant.

S-a reunit, astfel, comunitatea agricolă românească într-o ceremonie extrem de prestigioasă, la o locație deosebită din Târgu Mureș. Premiile au recunoscut și recompensat excelența, au încurajat inovarea și favorizarea unui mediu de lucru care inspiră creativitatea, calitatea, seriozitatea și schimbul de bune practici. S-au apreciat, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.

Vasile Bota Foto: Iosif Trif

Lasă un comentariu