Invitație la teatru: SPOT 60: “Tatăl meu, preotul”

Distribuie pe:

Miercuri, 7 decembrie, de la ora 19.00, în Sala Mică a Teatrului Național din Târgu Mureș va avea loc spectacolul “Tatăl meu, preotul”, de Gabriel Sandu. Spectacolul va avea loc în cadrul aniversării SPOT 60: 60 de ani de teatru în limba română la Târgu-Mureș.

O familie obișnuită, formată dintr-o mamă, un tată și un fiu de 25 de ani, trece printr-o schimbare esențială. Tatăl, preot, și mama, preoteasă, au strâns semnături pentru modificarea Constituției împotriva căsătoriei dintre două persoane de același sex. Familia obișnuită se transformă în familia tradițională pentru care se militează în prezent. Dar mai pot fi ei încadrați în acest tipar dacă fiul, creștin-ortodox la rândul lui, și-ar mărturisi homosexualitatea? “Tatăl meu, preotul” e un spectacol ce lansează întrebări despre credință și dogme, despre sentimente reale și conflicte dramatice în familii obișnuite.

Distribuția: Andrei - Vlad Bîrzanu; Tatăl - Dan Rădulescu; Mama - Monica Ristea; Bostan - Alexandru-Andrei Chiran; Un individ la costum/Voluntar/Reporter/Polițist - Cristian Iorga. Regia artistică: Leta Popescu; Scenografia: Tiberiu Toita; Sound design: Magor Bocsárdi; Asistent costume: Evelyn Iorga; Regizor tehnic: Stelian Chițacu.

Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani! Biletele pot fi achiziționate online de pe

https://teatrunational.biletmaster.ro/ron/Event/44003740/Tatal-meu-preotul

Lasă un comentariu