Numărul destinului ne influențează viața

Distribuie pe:

Anul nașterii poate avea o influență puternică asupra destinului și personalității noastre, afirmă astrologica.ro. Mai cu seamă, ultimele două cifre din anul nașterii, însumate, dezvăluie anumite trăsături de caracter, anumite înclinații și preferințe care ne conduc în viață către cele mai importante alegeri.

Numite și numerele destinului, acestea se obțin prin adunarea ultimelor două cifre din anul nașterii până când se obține una singură. De exemplu, pentru cineva născut în anul 2012, suma ultimelor două numere este 3. În schimb, dacă s-a născut în 1997, suma ultimelor două numere este 16, care la rândul lor se adună și se obține numărul 7.

Iată, ce semnificație au cele nouă numere ale destinului.

Numărul 1 - Dacă suma ultimelor două numere din anul nașterii este 1, trebuie să știi că acesta este un număr primordial în numerologie și un număr cu semnificații puternice. Se spune despre acest număr că este specific unor caractere puternice, rezistente, luptătoare, dar și încăpățânate. Sunt oameni care își modelează un set de principii și valori bine alese și care nu se abat deloc de la ideile lor, chiar dacă uneori recunosc că nu sunt cele mai bune. Un mare minus pentru aceste persoane este înclinația către lux, către obiecte scumpe și tendința de a cheltui mai mult decât își permit.

Numărul 2 - Dacă ultimele 2 numere însumează cifra 2, se poate spune că ai un destin destul de norocos. Ai un caracter echilibrat, ești creativ, dispui de resurse interioare puternice și ești foarte sociabil. Datorită caracterului tău deschis ai mulți prieteni care te ajută la nevoie și nu te simți niciodată singur. La rândul tău, ești generos și afectuos și faci tot posibilul să ai o familie fericită. Un mare defect, legat de numărul 2, este tendința de a lua decizii greșite din cauza emotivității și a sensibilității tale.

Numărul 3 - În cazul în care 3 este rezultatul sumei ultimelor două numere din anul tău de naștere, creativitatea, imaginația și spiritul liber sunt cele mai frumoase trăsături ale tale. Ești o persoană cu o imaginație bogată, ai multe resurse interioare, ai simțul umorului foarte dezvoltat și le oferi celor din jur amabilitate, încredere și generozitate. Ești o persoană apreciată de mulți oameni și la serviciu, și în cercul tău social. Un minus ar putea fi legat de faptul că ai prea multă nevoie de cei din jur să te aprobe și să te ajute, dar și faptul că nu ești prea sigur pe tine.

Numărul 4 - Dacă ultimele 2 numere din anul tău de naștere fac, însumate, cifra 4, ești o persoană foarte apreciată și cu o imagine foarte bună în societate. Ești genul de om retras, modest, dar foarte capabil și inteligent, care rezolvă multe lucruri fără ajutorul nimănui. Ești muncitor și echilibrat, capabil de multe sacrificii atunci când urmărești un obiectiv clar. În plus, ești un familist convins. Ca un minus pe care îl arată numărul 4 este faptul că cedezi mereu în fața persoanelor pe care le iubești, iar cele care știu acest lucru încearcă să profite.

Numărul 5 - Acest număr este specific persoanelor independente, active și iubitoare de schimbări. Dacă ultimele două cifre din anul tău de naștere fac adunate cifra 5, atunci spiritul tău liber iese mereu în evidență și știi că nu te poți acomoda prea ușor cu diversele constrângeri sociale din jurul tău. Îți iubești familia, dar nu ești dependent de ea și nici nu îți place să fie cineva dependent de tine. Chiar dacă ai o relație stabilă, tu ești cel care conduce și care ia toate deciziile, fără să te consulți cu partenerul de viață prea des.

Numărul 6 - Sensibilitatea și generozitatea sunt adesea legate de numărul 6. Destinul persoanelor influențate de acest număr este să realizeze lucruri mari în viață în favoarea celor mai puțin norocoși. Dacă ultimele două numere din anul nașterii tale fac cifra 6, se pare că ești o persoană sensibilă, fapt care poate fi considerat, în egală măsură, o calitate, dar și o slăbiciune. Ai un suflet cald, ești generos și mulți prieteni vin să plângă pe umărul tău. Oferi afecțiune și atenție și ceri la rândul tău multă atenție din partea persoanelor apropiate.

Numărul 7 - Ori de câte ori numărul 7 este legat de o dată de naștere sau de numerele simbolice din viața cuiva se spune că aduce noroc. Într-adevăr, dacă ai norocul să primești vibrațiile benefice ale numărului 7 știi deja că viața ți-a oferit multe lucruri frumoase. Cu toate acestea, ești o persoană modestă și introvertită. Ai multe calități, ești sigur pe tine, îți alegi prietenii pe sprânceană și ești pretențios. Poți realiza multe, dacă ești orientat către o carieră unde poți urca pe scara ierarhică. Dar, tu preferi mai degrabă liniștea și echilibrul sufletesc.

Numărul 8 - Persoanele care beneficiază de vibrațiile acestui număr sunt ambițioase, motivate și foarte sigure pe ele. Ceea ce poate fi de bine, dar și de rău. Pentru că, uneori, ambițiile tale nu te ajută să evoluezi, ci să te îndrepți într-o direcție ocolită. Ești genul de om care poate să muncească foarte mult, dar numai dacă primește niște avantaje în plus, iar cei din jur te pot considera profitor. Ambiția ta te poate ajuta în carieră, dar în relația cu prietenii sau colegii de muncă trebuie să fii mai echilibrat, mai empatic și mai generos.

Numărul 9 - Dacă ultimele cifre din anul nașterii tale însumate fac 9, atunci te poți lăuda cu o fire deschisă și fermecătoare, care îi cucerește imediat pe cei din jur. În familie, tu ești șeful, între prieteni, ești un adevărat lider, iar în timpul liber, ești sufletul petrecerilor. Ești genul de om care oferă foarte mult și care sare în ajutorul celor care au nevoie de el. Ceea ce te face cu adevărat irezistibil este generozitatea cu care îi ajuți pe cei din jur, fără să ceri nimic în schimb. Iubirea familiei și afecțiunea prietenilor este tot ceea ce contează pentru tine. (L.P.)

Lucreția Pop

Lasă un comentariu