Cercetați pentru infracțiuni rutiere

Distribuie pe:

Polițiștii mureșeni au depistat pe raza județului Mureș 3 bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

* La data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 3.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târnăveni au depistat, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiu, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice. Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

* La data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 16.17, lucrătorii din cadrul Secției Nr. 8 Poliție Rurală Petelea au depistat, pe raza localității Tireu, comuna Ibănești, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care ar fi condus un autoturism, fără a deține permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice. În urma verificărilor efectuate în baza de date de către polițiști, a rezultat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice. Pe numele șoferului, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără de a deține permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

* La data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 16.17, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au depistat, pe strada Băneasa din municipiu, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența substanțelor psihotrope. În urma testării cu DrugTest a rezultat faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, respectiv benzodiazepine.

Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE AL IPJ MUREȘ

Lasă un comentariu