Hocheiștii U14 de la CSM Tg. Mureș au încheiat cu o victorie ultimul meci al anului!

Distribuie pe:

Ultimul meci din acest an al echipei de hochei pe gheață CSM Tg. Mureș U14 B s-a terminat cu o victorie la scor. Covasna - CSM Tg. Mureș Urșii Polari 2-10.

“Echipa a jucat cu încredere pe tot parcursul meciului, jucătorii noștri au făcut puține greșeli, în special în apărare, ceea ce reprezintă o îmbunătățire uriașă pentru echipă”, a declarat antrenorul CSM-ului, Vákár Lajos. “Jocul nostru în treimea ofensivă lasă încă de dorit, ne-am creat multe situații, dar am și ratat prea mult, ceea ce nu încape întotdeauna în joc. Am văzut multe pase și pase relativ precise, ceea ce m-a bucurat în mod deosebit. Portarii și-au făcut treaba și ei, per total nu au fost probleme. Deocamdată nu vor mai fi meciuri, iar în ianuarie vom continua munca începută cu o vigoare și o energie reînnoită”, a mai afirmat Vákár Lajos.

Unirea Ungheni, învinsă de Corvinul Hunedoara

Runda a 15-a din Liga a III-a de fotbal s-a derulat vineri și sâmbătă, 2-3 decembrie. În Seria a 9-a, echipele mureșene au înregistrat rezultatele: ACS Tg. Mureș 1898 MSE - Viitorul Cluj 2-1 (vineri), Metalurgistul Cugir - Avântul Reghin 2-0 (vineri) și Unirea Ungheni - CS Corvinul 1921 Hunedoara 0-3 (sâmbătă). Pe primul loc în seria a 9-a se află CS Corvinul 1921 Hunedoara (cu 43 de puncte), urmată de Metalurgistul Cugir (28 de puncte) și Unirea Ungheni (cu 26 de puncte). Avântul Reghin a căzut pe locul 5 (21 de puncte), iar ACS Tg. Mureș 1898 MSE se menține pe treapta a 7-a (cu 18 puncte). Etapa a 16-a este programată în 10 și 11 martie 2023.

Dinamo București, victorie în Liga Campionilor cu Wisla Plock, de Ziua Națională

Campioana la handbal masculin, Dinamo București, a învins joi, în deplasare, formația poloneză Orlen Wisla Plock, scor 28-26 (12-12), în al optulea meci din grupa A a Ligii Campionilor Machineseeker. “Victoria este dedicată tuturor românilor de Ziua Națională”, a transmis campioana României.

Principalii marcatori pentru Dinamo au fost Zeinelabedin 5 goluri, Mamdouh 5, iar de la gazde s-a remarcat Lucin, cu 10 reușite.

După 8 etape, campioana României are 9 puncte în clasamentul grupei A. În etapa următoare, Dinamo București va juca pe teren propriu, cu HC Zagreb, în 8 decembrie.

CSM București, a cincea victorie din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin

Vicecampioana en-titre la handbal feminin, CSM București, a învins duminică, pe teren propriu, formația ungară FTC Budapesta, scor 30-24 (10-11), în etapa a șaptea din grupa A a Ligii Campionilor. Principalele marcatoare pentru CSM au fost Neagu 13 goluri, Omoregie 6, iar de la FTC s-a remarcat Malestein 5 reușite. În poarta CSM, Marie Davidsen a avut 13 intervenții. În grupă s-au mai jucat în această etapă meciurile dintre Banik Most - Vipers 21-43, Krim Ljubljana - Odense 23-29, SG BBM Bietigheim - Brest Bretagne 25-25.

După șapte etape, Vipers este lider, cu 11 puncte, iar CSM are tot 11 și ocupă locul 2. Următorul meci pentru CSM București va fi returul cu FTC Budapesta, în 10 decembrie.

Campioana la handbal feminin Rapid București, prima înfrângere în Liga Campionilor

Campioana la handbal feminin Rapid București a fost învinsă pentru prima dată, sâmbătă, în grupa B a Ligii Campionilor, în deplasare, de Gyor ETO, scor 32-30 (18-15).

Principalele marcatoare au fost Gros 8 goluri, Oftedal 6, pentru Gyor, respectiv Kanor 7, Grozav 6, pentru Rapid.

După șapte etape, campioana României are 10 puncte în clasament, iar Gyor rămâne lider, cu 12.

Rapid București va disputa următorul meci în 11 decembrie, pe teren propriu, returul cu Gyor ETO.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu