Târg De Crăciun în Aula Palatului Culturii

Distribuie pe:

Anul acesta, târgul artizanal și de obiecte de design Craft Christmas by Herbio va avea loc între 9 și 11 decembrie, în aula Palatului Culturii. Scopul târgului este de a pune în valoare meșteșugarii și artizanii locali care produc cadouri unice și de a le oferi oamenilor din Târgu Mureș posibilitatea de a descoperi cadouri interesante, dar în aceeași măsură și susținerea antreprenorilor transilvăneni cu apropierea sărbătorilor.

Și anul acesta, Herbio organizează un târg de Crăciun în aula Palatului Culturii, unde vizitatorii vor putea admira și cumpăra produse unice și de calitate din mâinile mai multor meșteri transilvăneni. Scopul târgului este de a prezenta creațiile micilor producători, prezentarea acestora unui public cât mai larg și de a încuraja locuitorii din Târgu Mureș să evite centrele comerciale pentru achiziția de cadouri deosebite. În același timp, evenimentul este o modalitate de a intra în atmosfera sărbătorilor, a pregătirilor și a entuziasmului care le precede. În timpul târgului, vizitatorii vor avea ocazia să deguste vin fiert și să discute cu creatorii, în timp ce se vor întoarce acasă cu cadouri cu adevărat unice.

Craft Christmas by Herbio va avea loc vineri, 9 decembrie, între orele 15.00 și 20.00, sâmbătă, 10 decembrie, între orele 10.00 și 20.00, și duminică, 11 decembrie, între orele 10.00 și 14.00, în foaierul Palatului Culturii.

Lasă un comentariu