Concurs Studențesc de creație Jurnalistică la U.M.F.S.T. “George Emil Palade” din Târgu Mureș

Distribuie pe:

Organizat de Departamentul Științe și Litere 2, al Facultății de Științe și Litere “Petru Maior”, în cadrul Zilelor Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș, concursul studențesc de creație jurnalistică și elaborarea materialelor de relații publice, desfășurat miercuri, 7 decembrie a.c., în sala R33, a atras îndeosebi studenții anului întâi de studiu ai specializării “Comunicare și relații publice”, care au participat cu știri și comunicate de presă, pe teme diverse, de la aspecte cultural-educative, la evenimente sportive și artistice, până la petrecerea timpului liber și divertisment, toate întocmite după regula piramidei inversate.

Juriul concursului, constituit din prof. dr. Maria Ana Georgescu și lector dr. Eugeniu Nistor, a avut dificila misiune de a departaja lucrările prezentate și a le ierarhiza în funcție de unele criterii precum: atractivitatea tematică, tehnica întocmirii, claritatea stilului adoptat, credibilitatea faptelor relatate ș.a. În final, juriul a decernat premii și diplome studenților-concurenți de la cele două secțiuni de elaborare a materialelor de relații publice - știri și comunicate de presă - după cum urmează: premiul I - MOLDOVAN ANDRADA și IACUBOVSCHI VLADA-NICOLETA; premiul II - MAILAT LAVINIA-EMANUELA și ZDERE-BÎNDILĂ CASIANA; premiul III - COVACI IOANA-LUCIANA, BOTA IOANA-LARISA și ȘONEA PAUL-IONUȚ; mențiuni: MARIAN MARIA-BIANCA, MITRU FLORINA-RUXANDRA și BENKO BEATA-ERZSEBET.

Premiile au constat în pachete cu cărți, sponsorizate de Editura “Ardealul” din Târgu Mureș, iar câteva donate de dna prof. Ana Maria Georgescu.

CRONICAR

Lasă un comentariu