Oameni de afaceri mureșeni care au început boicotul împotriva OMV - Petrom

Distribuie pe:

Omul de afaceri mureșean și fost deputat PSD Dinu Socotar a anunțat, în mod public, cu o postare pe pagina sa de Facebook, că va boicota OMV - Petrom.

“România nu a fost acceptată să adere la spațiul Schengen din cauza opoziției manifestate de Austria. Evident că suntem dezamăgiți, supărați, chiar frustrați de jocul murdar al austriecilor. În bun stil românesc, putem căuta (chiar găsi) vinovați pentru acest eșec. Cred că, în acest moment, mult mai important este să vedem ce putem face, și dincolo de ce putem face instituțional ca țară, ce putem face noi, în calitate de cetățeni români.

DA, cred că renunțarea sau neaccesarea serviciilor și produselor firmelor austriece (unii ar spune că e un boicot) ar fi o soluție la îndemâna noastră. La întrebarea ce am putea arăta sau obține cu asta, aș răspunde că poate nu vom obține mare lucru în afara României. Dar am avea ocazia să ne arătăm, nouă înșine, că putem fi solidari cu unul din puținele obiective care au reușit să capaciteze și să canalizeze toate resursele și energiile pozitive ale țării. Și nu ar fi deloc puțin pentru că așa ceva s-a întâmplat foarte rar în cei 33 de ani de regim democratic în România.

Am verificat lista firmelor austrice din România și am constatat că sunt client regulat la una singură - OMV-PETROM (unde aș îndrăzni să spun că eu, plus familia, plus firma eram un client de la mediu spre bun). Din acest moment voi renunța la serviciile lor, și am ales să fac public acest lucru”.

Ileana Sandu

Lasă un comentariu