1922-2022 o sută de ani de de învățământ liceal în Sărmașu.

Distribuie pe:

“Fără școală să nu aștepte nimeni nici părinți buni, nici fii buni, și prin urmare nici stat bine organizat și bine cârmuit și păstorit.” (Ion Heliade Radulescu)

Așa a vrut Bunul Dumnezeu ca la Centenarul Liceul Teoretic "Samuil Micu" Sărmașu un absolvent al liceului să fie și Primarul orașului Sărmașu. Este o onoare si mândrie pentru mine să fac parte din rândul absolvenților eminenți ai Liceului care astăzi a îmbrăcat straie de sărbătoare.

​Nimeni nu se poate ridica prin el însuși, trebuie sa fie cineva care să îi întindă o mână să îl ajute, să îl ridice, iar pentru mine, pe lângă Familie și Credința în Dumnezeu, educația primită in toate ciclurile de educație ale Liceului Teoretic “Samuil Micu” m-au desăvârșit ca om, iar educatorii, învățătorii și profesorii au fost cei care mi-au întins o mână m-au ridicat la cel mai înalt nivel de educație și m-au ajutat să-mi identific potențialul și sa-mi dezvolt abilitățile cheie pentru a evalua posibilitățile atingerii succesului. Tuturor le sunt recunoscător, îi respect și le voi purta recunoștință toată viața. De la ei, pe lângă cunoștințele materiilor predate, avându-i bine-nțeles ca și modele, am învățat respectul, bunul simț, organizarea si disciplina.

La multi ani, Liceul Teoretic “Samuil MICU” Sarmasu!

Valer Botezan, primarul orașului Sărmașu

Lasă un comentariu