La Luduș, finețe și hotărâre, la Cupa “Herczeg Andy''

Distribuie pe:

Cunoscuta ludușeancă Herczeg Andy, componentă de mulți ani a echipei naționale de fotbal feminin a României, a organizat și în acest an 2022 spectacolul fotbalistic așteptat cu interes de concitadinii ei și de tinerele din Transilvania, practicante a sportului cu mingea rotundă.

Despre importanța competiției vorbește și prezența la Luduș, cu acest prilej, a domnului Cristian Dulca, din Cluj-Napoca, selecționerul oficial al echipei naționale de fotbal feminin, precum și debutul arbitrilor de gen feminin.

După șase ore de efort susținut, de reușite aplaudate și eșecuri regretate înregistrate în marea Sală de Sport a orașului Luduș, au fost premiate echipele: I: FK Csíkszereda - 1904 - Miercurea Ciuc; II: Vasas Femina FC Székelyudvarhely - Odorheiu Secuiesc; III: ACS Luca Brașov, precum și cea mai tânără jucătoare: Baki Beatrice; cea mai bună jucătoare: Iușan Alexandra; cel mai bun portar: Tanko Reka; golghetera turneului: Mitri Rita.

Echipele Acs Olimpia Gherla, Acs Târgu-Mureș și Liceul Tehnologic Luduș au fost răsplătite cu diplome de participare.

Printre spectatori, s-au remarcat doamna Dumitrița Gliga, deputat în Parlamentul României, și domnul Ioan Cristian Moldovan, primarul orașului Luduș.

MIRCEA GHEBOREAN, BAGY LEVI

Lasă un comentariu