Hidroelectrica emite din nou facturi. Se pot plăti în rate

Distribuie pe:

Hidroelectrica a implementat noul sistem informatic de facturare și a început să emită din nou facturi. Compania a anunțat că termenul de plată va fi de 45 de zile și că facturile pot fi plătite și în rate. A fost publicat și formularul care trebuie completat de cei care vor plata eșalonată, persoane fizice sau juridice.

Noul sistem informatic integrează soluții software de ultimă generație capabile să gestioneze un număr crescut de clienți casnici și non-casnici pe care îi are acum societatea. În plus, se pot face și alte contracte de furnizare pe viitor, anunță Hidroelectrica pe site-ul său.

Termenul de plată a facturilor emise de către Hidroelectrica este de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități, anunță compania.

De asemenea, compania precizează că, dacă clienții se află în dificultate cu plata facturilor, pot opta pentru eșalonarea sumelor restante, plata urmând a fi făcută în maximum 6 rate lunare, de valori egale.

Lasă un comentariu