La Luduș, raport anual al primarului

Distribuie pe:

Miercuri, 28 decembrie 2022, în sala festivă a Hotelului Sabis din Luduș, a avut loc tradiționala întâlnire anuală a domnului primar Ioan Cristian Moldovan cu oamenii de afaceri, șefii de instituții, reprezentanții confensiunilor religioase locale, cetățenii de onoare ai Ludușului, personalitățile active pe tărâm cultural sau sportive și cu alți invitați.

În raportul său i-a elogiat pe oamenii de afaceri din oraș, care s-au dovedit a fi pilonii care susț in, zi de zi și an de an, bunăstarea ludușenilor prin locurile de muncă pe care le creează, prin perspectivele de dezvoltare a afacerilor, prin consistentele contribuții la partea de venituri a bugetului local, prin generoasele sponsorizări ale activităților și evenimentelor de voluntariat cultural, sportiv, sanitar sau social.

A apreciat eficiența muncii acelor funcționari din primărie care au făcut posibilă accesarea de fonduri guvernamentale și europene necesare modernizării și asfaltării a 9 km de străzi în cartierul Gheja, modernizării și supraetajării școlii Ioan Vlăduțiu, modernizării și supraetajării Casei Orășenești de Cultură, construirii unui nou pod rutier peste râul Mureș, reabilitării și izolării termice a unor blocuri de locuințe și pentru încă o lungă listă de reușite edilitar gospodărești.

Le-a mulțumit generoșilor sponsori care au ajutat primăria orașului în finalizarea unor demersuri de interes comunitar.

Și-a încheiat expozeul, adresând tuturor celor prezenți și, prin ei, întregii comunități ludușene, urarea strămoșească “La mulți Ani, cu sănătate, liniște și fericire, cu realizări personale!”. Urarea a fost însoțită de ceremonialul paharului de șampanie.

Din partea invitaților, domnului primar și întregii administrații publice locale le-au fost adresate mulțumiri, felicitări și urări de rodnică slujire a întregii comunități locale, de către cel mai titrat cetățean de onoare, profesorul universitar dr. Iulian Boldea, poet, filozof, critic și istoric literar, redactor-șef al revistei Vatra din Târgu Mureș, director al școlii doctorale, autor al câtorva zeci de cărți publicate.

Renumiții soliști vocali ludușeni Ovidiu Nechita, Roxana Pop și Septimiu Pop au încheiat întâlnirea din acea zi cu un luminos recital de colinde, descoperite în lada de zestre a spiritualității românești.

Mircea Gheborean, Sebastian Căpușan

Lasă un comentariu