Asociația “Femeia Mileniului III” - 20 de ani de la înființare

Distribuie pe:

Femeia Mileniului III este o organizație non-guvernamentală, non-profit, o asociație a femeilor din zilele noastre, preocupate de calitatea vieții lor și a familiilor lor, acasă și în comunitate. Prin activități specifice, grupurile de femei și copii defavorizați cărora se adresează, pot beneficia de programe și servicii sociale create special, de recalificare profesională și asimilarea de noi cunoștințe/abilități.

Asociația Femeia Mileniului III este afiliată la organizația mondială Associated Country Women of the World (ACWW) (Asociația mondială a femeilor din zona rurală), cea mai mare organizație din lume pentru femeile din mediul rural, având 9 milioane de membre în 70 de țări.

În luna decembrie a anului trecut, Asociația “Femeia Mileniului III” a sărbătorit, în cadru festiv, 20 de ani de existență. În cadrul evenimentului, 27 de membre și invitate s-au bucurat de o masă delicioasă, organizată, în cel mai mic detaliu, de către Comitet. Cu aceasta ocazie a fost creată o Plachetă aniversară, cu fotografii de la nenumăratele acțiuni ale Asociației, fiecare membră primind una în dar. A fost organizată și o Tombolă, la care membrele au avut posibilitatea să doneze un obiect, dar și să cumpere un bilet și aproape toată lumea a fost câștigătoare. A fost amenajată și o expoziție de fotografii și brățări lucrate de mână, care au fost expuse și oferite la vânzare. Banii adunați au intrat în contul organizației.

Asociația a oferit tortul, special decorat pentru aniversarea a 20 de ani, iar Afrodita Roman - Președinta fondatoare, a adresat felicitări tuturor membrelor, a vorbit despre numeroasele realizări, despre echipă și unitatea acesteia: “Le mulțumim «femeilor Mileniului III», care și-au împletit existența proprie cu misiunea de a fi de folos celor mai puțin norocoși. La aniversara a 20 de ani de la înființare, le dorim un sincer «La mulți ani!», putere de muncă pentru binele comunității și multă sănătate!”

Printre acțiunile organizate cu prilejul aniversării a 20 de ani, membrele Asociației Mileniului III au plantat un brad argintiu în curtea locației unde și-au desfășurat activitatea.

Letiția Bota

Lasă un comentariu