Mesajul primarului din Luduș pentru oamenii de afaceri locali

Distribuie pe:

În fiecare sfârșit de an, primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan organizează o întâlnire cu oamenii de afaceri din localitate și conducătorii instituțiilor publice, întâlnire care se dorește a fi un moment al bilanțului dar și unul al pregătirii pentru începerea noului an. Edilul dă o importanță deosebită acestui eveniment fiind știut faptul că și el provind din mediul de afaceri.

“Oamenii de afaceri reprezintă coloană vertebrală a economiei noastre locale și eu cred ca nici un plan de dezvoltare pe termen mediu și lung, nu poate face abstracție de această categorie socială pe care dumneavoastră, oamenii de afaceri, o reprezentați”, le-a transmis primarul celor prezenți la întâlnire. El a mai adăugat că “este evident că un mediu de afaceri sănătos este alcătuit din oameni informați. Cu cât suntem mai bine și mai rapid informați, cu atât putem acționa mai corect și mai eficient. Sunt și voi rămâne un susținător al mediului de afaceri și de aceea aștept cu interes propunerile dumneavoastră. Vă asigur că voi susține prin toate mijloacele și pârghiile legale, propunerile și proiectele care se vor dovedi utile orașului nostru și ludușenilor”.

În final Cristian Moldovan le-a mulțumit oamenilor de afaceri pentru întreaga colaborare din acești ani, și i-a asigurat că va face, în continuare, tot ceea ce îi stă în puteri, atât pentru dezvoltarea și înfrumusețarea orașului, cât și pentru creșterea bunăstării fiecărui ludușean. (D.B.)

Dragoș Bardoși

Lasă un comentariu