Omagiu vienez, luceafărului culturii române

Distribuie pe:

Dragi prieteni, iubitori ai marelui nostru poet Mihai Eminescu,

Așa cum cunoașteți, în fiecare an, de Ziua Națională a Culturii, comunitatea românilor din Viena are bucuria de a participa la evenimentele omagiale desfășurate cu acest prilej.

În acest context, Asociația “Mihai Eminescu” Viena și-a propus să aducă un omagiu marelui nostru Poet, Mihai Eminescu, la data de 15 ianuarie 2023, orele 12.30, prin depunerea de flori la bustul acestuia de la Biserica “Învierea Domnului și Sf. Ap. Andrei” Simmeringer Hauptstr. 161, 1110 Viena.

De aceea, ne face o mare bucurie să vă adresăm invitația de a ne fi alături la acest eveniment tradițional al comunității românești din Capitala Austriei, participând împreună cu oficialitățile române, cu reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române, gazdă primitoare de fiecare dată, precum și cu reprezentanții autorităților țării gazdă la această ceremonie de suflet.

În încheiere, dorim să vă mulțumim pentru bucuria de a ne onora cu prezența Dumneavoastră, pentru a împărtăși împreună clipele de solemnitate ale acestui moment aniversar.

Laura Hant, Președinte Asociația “Mihai Eminescu” Viena

Lasă un comentariu