Zelenski - atac barbar împotriva Bisericilor ortodoxe, a preoților șI a românilor din Ucraina

Distribuie pe:

Zelenski (și alți înaintași ai lui) a dezlănțuit Inchiziția împotriva Bisericii ortodoxe, a preoților și a românilor ortodocși din Ucraina, folosirea limbii române în biserici, școli și instituțiile statului.

Sub pretextul că “slujesc Rusia, pe Putin”, a ordonat securiștilor să devasteze bisericile românești (o sută) aflate pe fostele teritorii româ-nești, cotropite de ruși, în urma Pactului Ribbentrop-Molotov, în 1940.

Reportajul filmat, transmis în seara de 14 ianuarie și duminică, 15 ianuarie, de postul România TV, a dezvăluit atrocitățile săvârșite în bisericile românești în care liturghiile se țineau în limba română. Au distrus icoanele sfinte, au devastat altarele, iar unui preot i s-a tăiat gâtul, lăsându-l într-o baltă de sânge în fața altarului. Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române din Ucraina, din ordinul lui Zelenski, a fost otrăvit cu mercur, i s-a pus cuțitul la gât deoarece continua să săvârșească liturghia în limba română și după legea promulgată de Zelenski, în decembrie 2022, prin care s-a interzis folosirea limbii române în biserici, școli și instituțiile de stat.

Împotriva preoților ortodocși s-a dezlănțuit prigoana: amenzi, procese penale, arestări și în final expulzarea din Ucraina, exemplu un preot care a îndrăznit să țină liturghia într-o altă locație și nu în biserică, întrucât credincioșilor români ortodocși le este frică să meargă la biserică din cauza prigoanei la care sunt supuși în permanență.

Zelenski a dezlănțuit prigoana Inchiziției împotriva românilor din Ucraina, “drept mulțumire pentru ajutorul dat Ucrainei (Zelenski) de o sută de milioane de euro, lăsarea tranzitării armamentului trimis de SUA și țările NATO, primirea a milioane de refugiați ucraineni care au fugit din cauza războiului, cărora le-am oferit cazare, școli în care copiii învață în limba lor maternă și locuri de muncă, asistență medicală în spitale, indemnizații de sute de euro, lunar, acestor refugiați.”

Zelenski a interzis, “drept recompensă României”, pentru ajutorul acordat, manualele, cărțile, presa, posturile de radio și TV în limba română. În schimb, președintele Iohannis, guvernul și Parlamentul nu iau nicio măsură pentru a opri atrocitățile Inchiziției dezlănțuite împotriva celor 500 de mii de români din Ucraina. Din contră, continuă să-i trimită ajutoare în bani și armament (care tranzitează România) dictatorului “fascist”, căruia puțin îi pasă de genocidul la care este supus propriul popor, pentru ambițiile lui “neonaziste” susținute de SUA, NATO și UE.

Călătorie în timp...

Toți călătorim în timp cu amintirile de când am venit în această lume, de când am deschis ochii și până îi închidem pentru ultima oară, când o părăsim cu bucuriile și tristețile ei și ale noastre.

E momentul când plecăm în spațiu, în lumea de dincolo de stele, unde numai sufletul ajunge, lăsând trupul în pământul din care

ne-a modelat Dumnezeu, cu porunca interzisă de a o încălca, pe care Eva și Adam au încălcat-o ispitiți de șarpe, de îngerul transformat în diavol de Dumnezeu pentru că s-a crezut egalul Lui.

Acest păcat făcut de Adam și Eva continuă să-l nesocotească majoritatea oamenilor și în continuare, în tot timpul vieții, crezându-se nemuritori.

Uitând de acest păcat, mulți dintre oameni încalcă porunca dată de Dumnezeu prin fiul Lui, Iisus Hristos, de a-și iubi aproapele, de a-l ajuta, de a nu-l urî pentru că ar avea mai mulți arginți decât el și că nu se lasă manipulați după voința lor.

Toate aceste păcate și nelegiuiri au loc și în zilele noastre, când miliarde de oameni suferă de foame, sunt obligați să-și părăsească casa, țara, pentru a scăpa de cei care îi ucid pentru a le lua pământul și bogățiile lui.

Cine sunt acești barbari, demoni care doresc cu orice preț să stăpânească lumea? Miliardarii care vor să stăpânească totul, să supună și să dispună de oameni ca de-o turmă de oi.

Toți acești sataniști (globaliști) “uită” că și ei sunt muritori, că au venit în lume fără nimic, că atunci când le va suna ceasul, când Dumnezeu îi va chema la El, vor pleca fără nimic, așa cum au venit

în lume.

Sufletul se va duce la judecata cea dreaptă făcută de Iisus Hristos, iar trupul, închis într-un sicriu, va fi îngropat în pământul din care l-a făcut Dumnezeu.

Dumnezeu și-a trimis fiul Lui pe pământ, l-a lăsat să fie judecat și răstignit pe cruce de oameni pentru a le ierta păcatul făcut de Adam și Eva, dându-le viața veșnică.

Dumnezeu L-a lăsat pe Iisus Hristos să fie răstignit pe cruce pentru a le reda oamenilor nemurirea sufletului. Acești oameni care nesocotesc și acum, mânați de îndemnul diavolului de a stăpâni lumea, prin a reduce cele 8 miliarde de semeni ai lor, la 2,5 miliarde prin epidemii, războaie, arme sofisticate - chiar bomba atomică -, neinteresându-i că vor transforma Pământul în pustiu, acoperit de cenușă. Miliardari globaliști, ca și voi, oameni ai Planetei Albastre, treziți-vă până nu e prea târziu! Nu vă lăsați manipulați de urmașii foștilor stăpâni ai imperiilor.

Oamenii de știință din mai multe țări și zone de cercetare care au urmărit exploziile din soare, mai ales începând din 2019, și până în prezent, au observat că acestea sunt tot mai puternice, apogeul va fi în 2025. Ele au avut și au efecte dezastruoase pentru Planeta Pământ - furtuni care au distrus zone imense de pe toate continentele, prin tornade, inundații, secetă, vânturi însoțite de ploi, zăpadă, geruri de -450 C (recent în SUA) ca și temperaturi ce pârjolesc totul. Nu este exclus, susțin cu argumente, oamenii de știință, ca în 2023, în soare să se producă o asemenea explozie mai puternică decât a câtorva sute de bombe nucleare, încât unde de șoc să distrugă Pământul, să omoare miliarde de oameni. Ca urmare, globaliștii care (dacă) vor mai supraviețui să nu mai fie tentați să reducă (să extermine) populația lumii la 2,5 miliarde, iar cei mai exigenți la 1,5 miliarde.

Dumnezeu va pedepsi întreaga omenire pentru încălcarea Poruncilor Lui, așa cum a mai făcut-o de câteva ori, deoarece acei care nu au înțeles, mânați de sataniști, că El și-a jertfit Fiul prin răstignire pe cruce pentru a salva de la moarte oamenii, pentru a le da viață veșnică!

Ioan Husar

Lasă un comentariu