Teatrul Național Târgu-Mureș - PREMIERĂ: “Războaiele bărbatului”

Distribuie pe:

Teatrul lui Evgheni Grișcoveț, cu un stil aparte, sincer, interactiv, captivant, neinventat, induce senzații, deblochează amintiri, provoacă implicarea spon-tană a publicului în spectacol: mecanisme care sporesc farmecul unui one-man show dezarmant de sincer, pe teme mai puțin discutate.

“Fascinat de curajul marinarilor care au luptat în Primul Război Mondial, de construirea unor monștri plutitori doar pentru a avea fanaticii lumii jucării ucigașe, timid și visă-tor când e vorba de iubire, plin de regrete că n-a știut cum să-și mențină relația cu soția... acesta e personajul lui Grișcoveț. E extrem de original modul în care reușește să discute despre visurile și ambițiile bărbaților, propunând femeilor o altă perspectivă față de universul masculin. Grișcoveț, deopotrivă dramaturg și actor, se impune ca un specialist al one-man show-ului.” (Laura Moldovan)

Războaiele bărbatului (Dreadnought) de Evgheni Grișcoveț, în traducerea lui Ion Vântu, un one-man show cu Ion VÂNTU.

Regia artistică îi aparține Laurei MOLDOVAN, iar regia tehnică e asigurată de Teodora CRĂCIUN.

Premiera spectacolului va avea loc sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 19.30, la Sala Mică. Următoarea reprezentație va avea loc duminică, 22 ianuarie.

Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani.

Biletele pot fi achiziționate online pe site-ul www.biletmaster.ro. Biletele în format fizic pot fi cumpărate la casieria de la Sala Mare a Teatrului, de luni, până vineri, între orele 9.00-19.00. Biletele vor putea fi achiziționate și începând cu o oră înaintea reprezentațiilor, la fața locului.

PR Marketing

Lasă un comentariu