Suntem, oare, noi, românii, destinați să pierim în furtuna revoluției mondiale?

Distribuie pe:

Motto: “Fără credință, fără Dumnezeu, omul devine un animal rațional care vine de nicăieri și merge spre nicăieri.” (Petre Țuțea)

“Românii sunt un popor fără istorie, destinați să piară în furtuna revoluției mondiale. Ei sunt suporteri fanatici ai contrarevoluției și vor rămâne astfel până la extirparea sau pierderea caracterului lor național, la fel cum propria lor existență, în general, reprezintă prin ea însăși un protest contra unei mărețe revoluții istorice. Dispariția lor de pe fața pământului va fi un pas înainte.” Găsiți această frază la pagina 229 din volumul 8, Karl Marx și Friedrich Engels, “Opere complete”.

Oare chiar așa să fie? Așa suntem noi, poporul român? Păi, dacă suntem niște... “gunoaie”, de ce ne urăsc unii... încă din vremuri imemoriale? Nu poți urî ceva sau pe cineva lipsit de valoare decât dacă deține vreun “ingredient” periculos ori constituie un obstacol în calea ta. Care ar fi obstacolul reprezentat de poporul român, “contrevoluționar” (a se citi contraproductiv!) și “fără istorie”? Răspunsul este cuprins în însăși “sentința” din veacul al XIX-lea, a lui Engels: “caracterul lor (n.n.- al nostru) național”, de a cărui “extirpare sau pierdere” depinde dispariția noastră de pe fața pământului, ceea ce, pentru viitorul revoluției mondiale dorite atunci de Engels, și cel al Federației regiunilor europene preconizate acum de Noua Ordine Mondială, ar însemna “un pas înainte”. Voilá!

La începutul lunii decembrie a fatidicului an 1989 - sunt sigură că vă amintiți -, Nicolae Ceaușescu primise un raport despre discuțiile de la Malta ale celor două mari super-puteri de la acea vreme, Statele Unite și URSS. Raportul vorbea despre “un nou echilibru pe continentul european”, o “redefinire a sferelor de influență” și avea la bază lucrarea lui George Demko și William Wood, “Recompunerea lumii în secolul 21”, precum și discuțiile reprezentanților celor doi poli de putere, obținute de un spion român.

Pentru România, se prevedea ca Transilvania să devină parte a Ungariei, actualele județe Dolj, Caraș-Severin și Timiș să se desprindă de România și să devină “o țară a țiganilor”, partea vestică a Basarabiei să revină României, iar partea estică, inclusiv Transnistria, să devină zona autonomă “Dniester”, în cadrul Ucrainei.

În octombrie 1992, publicația franceză “L'evenement de Jeudi” confirma aceste “previziuni”, publicând harta geostrategilor. Peste România de sud-vest scria “Țigani”. Știindu-se, în sferele de conducere, că o geostrategie pe termen lung se aplică eventual adaptându-se din mers, documentul a alertat forurile militare. Același document se pare că ar fi fost responsabil și de catastrofa aeronautică de la Balotești, din 1995, pentru că în avion s-ar fi aflat persoana care reușise să pună mâna pe el.

“Raportul de la Malta” a provocat demisia, la 1 noiembrie 2000, a generalului de corp de armată Mircea Chelaru din funcția de șef al Marelui Stat Major al Armatei (pe atunci), care organizase o conferință de presă pe această temă: “ (...) Aveam informații precise despre acțiunile de enclavizare a sudului Olteniei, și nu numai. În 1996, se observase o acțiune de musulmanizare a Dobrogei, pentru constituirea unei comunități religioase după modelul Huntington. Mi-am prezentat demisia, ca singura soluție pentru rezolvarea situației. Oricum, produsesem declarația menită sa transmită celor în cauză că nu pot să-și ducă la capăt acțiunile, că națiunea română este protejată. (...) Conștiința unei națiuni se bazează pe cinci piloni: drapel, imn, uniformă, limbă și tradiție. După cum puteți observa, exact acești piloni sunt atacați, pentru ca poporul român să-și piardă conștiința națională și să poată fi divizat. Atacarea acestor piloni este o dovadă clară că se urmărește în continuare fărămițarea României!»“- declara generalul dr. Mircea Chelaru, actualmente deputat în Parlamentul României.

“Adevărul este că țările din Pactul de la Varșovia au conlucrat împotriva României, încă din anii '60, și în anii '70-'80, au continuat într-un mod foarte nociv, prin serviciile lor de informații, până în `91 [...]. În 1971, Brejnev declara: «Ceaușescu a mers prea departe». [...] Foștii «prieteni» din Pactul de la Varșovia au scos România din joc. Ei sunt, astăzi, «bunii europeni»“ (Larry Watts).

“«Bunii europeni» care își permit, în România, sfidări pe care nicio țară civilizată și (încă) liberă nu le-ar permite, nimănui, pe teritoriul ei. Refuzul, sub pretexte puerile, de primire a României în spațiul Schengen, în special al Olandei (interesată prea mult de Portul Constanța), alimentat de lobby-ul maghiar, se asociază cu creșterea artificială a numărului cetățenilor cu dublă cetățenie din România. Guvernele și președintele României, în mod trădător, au acceptat ca pe teritoriul țării noastre să fie aplicată o lege budapestană vizând acordarea cetățeniei ungare pentru anumiți cetățeni români. Ori serviciile speciale nu au sesizat aspectul (mira-m-aș), ori cârmacii României execută necondiționat, și fără să ne întrebe, comanda. Președinția, Parlamentul României și Guvernul țării ne asurzesc cu o tăcere criminală. (...) La rândul lor, viperele autohtone, slugi preaplecate și parșive ale Înaltelor Porți occidentale, execută, fără crâcnire, ad literam, ordinele primite, fie de la Uncle Sam, fie de la dictatorii bruxelieni. Toate, în detrimentul poporului român. După ce au anihilat forța de reacție a Armatei, agresorii mușcă lacom din trupul țării, conștienți de starea de neputință în care

ne-au adus. Panglicile cu care România a fost îmbrobodită vreme de mai bine de douăzeci de ani aduc tare mult cu mărgelele cu care coloniștii i-au amăgit pe papuașii din Noua Guinee. De aici și până la aberanta afirmație «Distrugerea României este o cauză nobilă», nu-i decât un pas. (...) În acest context, un obscur scârța-scârța pe hârtie transnistreană și-a permis să afirme că România ar trebui să dispară ca stat. Deși «perla» xenofobului sună dezacordat, ea nu constituie decât “ecoul deciziilor celor de la Bruxelles, care preconizau, încă înainte de 2013, distrugerea statelor naționale și transformarea Uniunii Europene într-o «federație de regiuni», astfel încât elitele naționale să nu mai poată opune rezistență centrului decizional aflat, undeva, pe axa Bruxelles-Berlin”. (Ion Măldărescu)

“Dictatul de la Bruxelles se dovedește a nu fi altceva decât versiunea clonă a Diktatului de la Viena, iar mult trâmbițata modificare a Constituției României va fi Calul Troian prin care «regionalizarea», inclusiv cea pe criterii etnice, va instaura dictatura și controlul absolut al New World Order (Noua Ordine Mondială), în spatele căreia se află entități naționale și supranaționale deosebit de influente. Mișcările separatiste din țările occidentale precum Spania, Marea Britanie, Italia, Franța, Scoția etc. au fost listate în planurile Comisiei Europene de «regionalizare-federalizare» a tuturor statele-membre și creare a Federației europene S.U.E. (Statele Unite ale Europei) sub copita N.W.O.” (Alexandru Moraru, “Război total împotriva României”).

De-ar fi numai atât...! Răul cel mare, Calul Troian a pătruns fără nicio rezistență oficială și rumegă, confortabil, în interior. Statul laic îl izgonește pe Dumnezeu de peste tot. Scoate religia din școli, smulge crucea din peretele clasei și... al Parlamentului. De ce? Noua Ocultă are nevoie de mancurți.

Profesorul Andrei Bârseanu scria, în monumentala sa monografie de la 1902, în care prezenta activitatea primei școli românești: “Prima școală românească a fost clădirea bisericii. Primii învățători au fost preoții și diaconii. Primele manuale au fost Sfânta Scriptură și cărțile bisericești. Copiii erau pregătiți în principal pentru a deveni diaconi și preoți ai Bisericii. Concluzia e simplă: în spațiul românesc, Biserica a fost școala. Și neamul nostru știe că omul, pentru a trăi bine pe acest pământ, are nevoie de credința în Dumnezeu. Dacă-și cunoaște credința, atunci îi va fi bine pe acest pământ. De aici a început totul.”

Astăzi, după mai bine de 500 de ani de la atestarea primei școli românești, școala dă afară religia din școli. Oare ce rău poate face copiilor icoana curată a Maicii Domnului cu Pruncul, din manualele de religie? Oare ce vătămare sufletească pot aduce sfaturile din Evanghelii ale Domnului? “Am avut revelația că în afară de Dumnezeu nu există adevăr. - afirma Petre Țuțea. (...) În afara slujbelor Bisericii, nu există scară către cer. Templul este spațiul sacru, în așa fel încât și vecinătățile devin sacre în prezența lui.”

A murdări, cu orice preț, România și românii, și mai ales, în ultima vreme, Biserica Neamului - unul dintre pilonii noștri existențiali - a devenit sport... național, agrementat de fanfaronada pseudo-intelectualilor sfertodocți. Și asta, desigur, în contextul în care, tot mai străveziu, creștinismul european se destramă precum un ciorap obosit pe călcâiul lui Ahille. La acest capitol ne-am integrat rapid, fiindcă “frica păzește pepenii” și, din păcate, “capul plecat sabia nu-l taie”!

Doamne, dă-ne mintea cea de pe urmă și apără-ne de noi!

Mariana Cristescu

Lasă un comentariu