Distincțiile ,,Directorul anului”

Distribuie pe:

În 21 ianuarie 2023 a avut loc prima ediție a Balului Anului Nou, eveniment organizat de Inspectoratul Școlar General Mureș, în cadrul căruia au fost premiați directori și directori adjuncți din unitățile de învățământ.

“Sub genericul «Directorul anului», fiecare dintre cei nominalizați pe 5 secțiuni au demonstrat că merită să fie premiați, reușind să dea plusvaloare educației în comunitățile școlare pe care le reprezintă. Onoarea decernării premiilor pentru cea de a șasea secțiune a revenit dlui Secretar de Stat în Ministerul Educației, prof. Ionel-Florian Lixandru.

Alături de Domnia Sa, au fost prezenți reprezentanți de cabinet, inspectori școlari generali adjuncți, directori și directori adjuncți din județele țării, invitați de seamă care sprijină educația din județul nostru. Recunoștința noastră se îndreaptă către dna deputat Dumitrița Gliga, a cărei prezență dovedește încă o dată susținerea și promovarea actului educațional autentic în comunitatea mureșeană”, a transmis inspectorul școlar general al județului Mureș, Sabin Pășcan.

În cadurl manifestării au avut loc mai multe momente artistice susținute de Cvartetul ArteMiss, Grupul Ad Libitum Voices și artistul Florin Vos.

Lasă un comentariu