Sărbătoare în casa celui mai vârstnic locuitor al orașului Luduș

Distribuie pe:

Sărbătorirea cuplurilor familiale ajunse la vârsta Nunții de Aur și a celor mai vârstnici locuitori ai urbei pe care o păstorește de trei legislaturi, sunt pentru primarul Ioan Cristian Moldovan cele mai plăcute modalități de relaționare cu concitadinii săi. Îi sunt plăcute deoarece, astfel, aduce bucurie în multe familii.

Bucurie a adus domnul primar și în familia nonagenarului Dumitru Roată, de pe strada Recoltei, miercuri, 18 ianuarie 2023, adică exact în ziua în care distinsul ludușean a împlinit frumoasa vârstă de 98 de ani. Însoțit de consilierii Liviu Botezan și Sebastian Căpușan, domnul primar l-a felicitat pe sărbătorit, i-a înmânat Diploma Aniversară personalizată, i-a dăruit un delicios tort și un pachet cu alte daruri.

Încurajat de atenția pe care i-a acordat-o primăria orașului, domnul Dumitru Roată a povestit cum și-a respectat și prețuit familia, anii de serviciu la SMT, munca în grădină, cum și-a supraetajat locuința, cum a făcut descoperiri arheologice, de ce vecinii îi sunt cei mai buni prieteni, sănătatea cea mai mare avere, iar pe Dumnezeu îl iubește ca pe marele său îndrumător și binefăcător.

La despărțire, domnul primar le-a urat sărbătoritului, soției sale în vârstă de 97 de ani, fiului său care îi îngrijește, ani mulți cu sănătate ca să poată sărbători împreună și suta de ani.

Mircea Gheborean, Sebastian Căpușan

Lasă un comentariu