Revoluția înseamnă sfârșitul trecutului și începutul viitorului prosper al oamenilor!

Distribuie pe:

... Așa ar trebui să fie, însă, în realitate, totul este o minciună spusă direct, cu zâmbetul pe buze, sau ambalată frumos în cuvinte alambicate, încât nu le crede nici cel care le spune.

Așa-zisa Revoluție din Decembrie 1989 din România ar fi trebuit să termine cu regimul numit de “dictatură comunistă”, să înceapă cu libertatea democratică, să conducă cu adevărat poporul, prin reprezentanții aleși de el.

Români patrioți, oameni care să-și respecte jurământul făcut cu mâna pe Biblie, Constituție, care prevăd cu Sfințenie că trebuie să apere suveranitatea și independența țării și bogățiile ei ce aparțin poporului, nu “tagmei jefuitorilor”, cum spunea Tudor Vladimirescu în anul 1821, pe Câmpia Libertății de la Padeș.

Numai că, după 1989 și până în prezent, la conducerea țării - în Parlament și Guvern - au ajuns cei care l-au trădat pe Ceaușescu și în continuare pe români, cei care, în numele democrației au vândut totul la străini, și-au însușit pentru ei ceea ce a rămas după jefuirea bogățiilor solului și subsolului.

Cea mai recentă vânzare mascată, aurul verde al țării, peste 3 milioane de hectare de pădure aparținând statului, poporului român, au fost cedate unor firme austriece sub pretextul că Romsilva nu poate administra, stopa, cât de cât, furtul a milioane de metri cubi de masă lemnoasă tocmai de către acele firme care vor primi în administrare pădurile Statului Român.

România, deocamdată, se poate mândri cu aprecierea făcută de ecologiști, de organizațiile care apără în mod real natura, că pădurile noastre (mai ales cele virgine, unicat în Europa) sunt plămânul verde al Europei care absoarbe noxele - poluarea produsă de industriile și milioanele de autovehicule, de gunoaiele rezultate din activitățile oamenilor, sau importate.

Un alt jaf, urmând să fie legalizat printr-o lege dată de Parlament, este cel prin care se acordă companiei OMV-Petrom (care a primit în dar de la fostul prim-ministru Adrian Năstase - mediator fiind Ion Țiriac și alți vânzători de țară, în schimbul unor comisioane de

milioane de euro - zăcămintele de gaz metan și petrol, de fapt independența energetică a României) o suprafață de 400 de hectare de teren agricol, fiind depozitul de zgură rezultată din arderea cărbunelui la Complexul Energetic Oltenia, Termocentrale electrice de la Turceni și Rovinari, puse pe lista demolării. Interesant e faptul că această tranzacție a avut loc după ce cancelarul Austriei a votat împotriva intrării României în spațiul Schengen.

Ministrul Energiei - Virgil Popescu - a încheiat și semnat contractul de acordare a terenului și sterilului aflat pe el, firmei austriece OMV-Petrom, în condiții complet dezavantajoase pentru Statul Român.

Mai exact, Statul Român participă cu 85% din suma de zeci de milioane de euro la construirea Parcurilor Voltaice pe acel teren (400 ha), iar firma austriacă cu numai 15%, în timp ce profitul se împarte egal: 50% - 50%. De ce este interesată OMV-Petrom să achiziționeze sterilul cotat la milioane de tone? Pentru că el conține mai multe metale rare - foarte scumpe, pentru care, prin vânzare obține un profit în valoare de miliarde de euro, iar Ministerul Energiei zero, în plus un cadou de 400 ha de teren care legal ar trebui retrocedat foștilor proprietari. Asta da afacere făcută cadou firmei OMV-Petrom, care de fapt este stăpâna și suverana independenței energetice a României care a ajuns în situația de a importa gaz metan, energie electrică și carburanți la un preț de câteva ori mai mare, plătit de consumatorii români casnici și economici.

Realitatea actuală este foarte crudă pentru români.

Adevărul este că România e condusă și administrată de firmele multinaționale, de miliardarii care conduc, stăpânesc lumea și cumpără totul, bogățiile solului și subsolului, până și “sufletul a milioane de oameni”, și o parte a presei, ca și guvernele și parlamentele celor mai multe țări considerate de mâna a doua și a treia. Acestora li se acordă hrană, apă, energie electrică și termică încât să moară, planificat de foame, frig și epidemii, pentru a reduce populația globului la cel mult 2,5 miliarde, iar previziunea celor mai exigenți la 1,5-2 miliarde de oameni. Celor care au curajul să se ia de ei, să deconspire intențiile acestor grupuri neonaziste globaliste, le e foarte greu să facă să triumfe adevărul, să învingă ideile revanșarde (exemplu războiul din Ucraina), unde guvernul Zelenski impune - ajutat de marile puteri - distrugerea Bisericii Ortodoxe și a milioane de oameni de alte naționalități - numai români sunt 500.000 - și limbile lor materne, pentru a impune credința catolică și populația așa-zisă ucraineană, idee preluată de la naziștii germani - Hitler.

Despre scopurile ascunse ale acestui război și a ceea ce vor să facă globaliștii cu populația lumii e foarte greu să răzbească adevărul, pentru că sunt prea puțini aceia care îl spun cu voce tare. De ce? Pentru că și guvernele, o bună parte a presei și, mai ales, a televiziunilor manipulează, intoxică oamenii, opinia publică cu minciuni și teorii false. Marea bătălie se dă de către marile puteri: SUA, Marea Britanie, China, India, Rusia (Germania și Franța și-au cam pierdut supremația în Europa), pentru a conduce lumea dintr-un singur centru, folosindu-se de războaiele locale, de stăpânirea resurselor energetice și de majorarea continuă a prețurilor: la gaz metan, energie electrică, carburanți și mai ales la alimente. De suferit au numai oamenii simpli, care sunt lăsați în întuneric, să rabde de foame, frig, de epidemii, oferindu-li-se în schimb minciuni, ură, analfabetism prin intermediului internetului. Miliardarii lumii, prin interpușii lor din toate țările, se joacă de-a globalizarea pentru a manipula domenii ca pe niște roboți cu ajutorul informațiilor 10G, cu întâlnirile lor de la Davos, unde mai mult sunt preocupați de recrearea trupului cu mângâierile prostituatelor de lux, nu de golgota și sărăcia prin care trece omenirea. Ei hotărăsc câți oameni să trăiască și câți să moară prin epidemii provocate de virușii “fabricați” în laboratoarele secrete, la comanda lor, și vindecarea vaccinurilor “antidot”, produse tot la comanda lor, pentru a câștiga de 10 ori mai mult decât au cheltuit. Războaiele tot ei le inventează, le susțin pentru a vinde stocurile mari de arme fabricate și producerea altora noi și mai sofisticate și verificarea reală a puterii lor de distrugere. Scopul este unul singur: pentru a-și înmulți miliardele de dolari, neinteresându-i consecințele și suferințele oamenilor. Exemple: războaiele din Iran, Iugoslavia, Afganistan, Azerbaidjan, Siria, America Latină și mai nou Ucraina.

Românii suferă groaznic din cauza “binelui” cu care i-au pricopsit, timp de 33 de ani, guvernele, Parlamentele, partidele politice perindate la putere, care au vândut bogățiile solului și subsolului unor companii și afaceriști din fostele imperii, aproape pe gratis, pentru șpăgi (comisioane) de multe milioane de euro sau dolari, iar poporul plătește miliarde în valută pentru împrumuturile făcute și dobânzile la acestea.

Sperăm că românii se vor trezi și nu o să mai creadă minciunile și promisiunile politicienilor care au început deja campania electorală pentru alegerile (4) din anul 2024 și vor pune ștampila pe buletinele de vot pe numele celor care sunt hotărâți să restituie poporului român bogățiile vândute străinilor, așa-ziși democrați, pe un pumn de arginți.

Votul dat de români în 2024 trebuie să producă o adevărată Revoluție, care să înlăture trecutul nefast din viața României și a poporului ei, printr-o Revoluție care să instaleze dreptatea, adevărul și bunăstarea oamenilor prin înlăturarea de la conducere a trădătorilor și vânzătorilor bunurilor solului și subsolului țării, și pedepsirea și trimiterea lor acolo unde le este locul, confiscarea averilor obținute prin furt.

Ioan Husar

Lasă un comentariu