Lemne de foc pentru nevoiașii din Târgu Mureș

Distribuie pe:

Primăria Târgu Mureș pune la dispoziția persoanelor nevoiașe din oraș, 150 de mc de lemne de foc pentru această iarnă. Ieri, consilierii locali târgumureșeni au adoptat o hotărâre în acest sens. Beneficiarii sunt persoanele/familiile din zonele defavorizate de pe raza municipiului Târgu Mureș care se încălzesc cu lemne și care nu sunt racordate la rețeaua de gaze naturale.

Aceștia vor depune cerere pentru acordarea ajutorului sub formă de lemne de foc la Direcția de Asistență Socială (DAS) Târgu Mureș, cu anexarea copiei actului de identitate al tuturor membrilor de familie, a declarației pe propria răspundere că încălzirea locuinței se face cu lemne. Personalul DAS va efectua ancheta socială pentru stabilirea dreptului cu privire la acordarea ajutorului de urgență.

Administrația Domeniului Public va elibera cu titlu gratuit, în limita stocului disponibil, un volum de lemne de foc de maxim 3m3/familie în baza listelor prezentate de către Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș.

Beneficiarii ajutorului au obligația să își asigure, prin forțe proprii, transportul și încărcarea/descărcarea materialului lemnos. (D.B.)

Dragoș Bardoși

Lasă un comentariu