Horoscopul lunii februarie 2023

Distribuie pe:

Potrivit astrologica.ro, luna februarie nu va fi marcată de evenimente deosebite, ci doar de unele care să ne facă trecerea între două faze importante ale anului 2023 mult mai ușoară.

Februarie este o lună în care putem face pace cu trecutul, oricât de dureros ar fi, și să ne dăm seama ce este real în viața noastră și ce nu.

Berbec - Vei marca Ziua Îndrăgostiților așa cum se cuvine. Te pregătești intens pentru a-i face o surpriză partenerului tău și cu siguranță vei reuși să îl răsfeți. Viața ta erotică se află la cote maxime, simți nevoia să oferi multă iubire, dar și să o primești. Dacă ești singur vei fi destul de depresiv din cauza faptului că tânjești după ce vezi în jurul tău.

Cu banii, nu ai dus-o prea bine în ultima perioadă, dar luna februarie vine cu multe soluții pentru tine. Astrele sunt de partea ta și te ajută să obții tot ce îți propui dacă muncești mult și ești perseverent. Ai grijă de banii câștigați în februarie ca și când ar fi ultimii pe care pui mâna.

Taur - Nu îți convine deloc situația amoroasă în care ești și încerci cu toate puterile să schimbi ceva luna aceasta. Ziua Îndrăgostiților nu va fi una marcantă pentru tine, pentru că dacă ești angajat într-o relație serioasă, atunci cu siguranță știi că partenerul tău nu este genul care să îți facă surprize pe care oricine și le dorește. Dacă ești singur, te lași purtat de val și trăiești clipa în aventurile în care te implici.

Luna februarie va fi una extrem de bună pentru tine pe plan profesional și financiar. Cu cât ești mai ambițios, cu atât vei reuși să te îmbogățești mai repede. Nu e de mirare că vor apărea mulți prieteni falși pe lângă tine în aceste condiții, însă ai grijă să nu te lași păcălit.

Gemeni - Este o lună bună pentru tine mai ales dacă ești singur și în căutare de partener. Ai toate șansele ca luna dragostei să fie de partea ta și să îți aducă alesul inimii. Dacă te afli într-o relație serioasă sau chiar ești căsătorit, atunci cel mai probabil vei avea parte de același climat ca în ultimii ani. Chiar dacă nu ești surprins cu nimic, bucură-te ca de fiecare dată.

Încearcă luna aceasta să nu ai așteptări prea mari în ceea ce privește banii și astfel vei fi mulțumit cu ceea ce câștigi. Ai toate șansele ca o pasiune de-a ta să îți aducă primele beneficii materiale de până acum. Nu este o idee rea să încerci să te dezvolți și să evoluezi și pe alte planuri.

Rac - Nu vei avea parte de agitație în această lună pe plan sentimental, iar asta era tot ce îți trebuia. Relaxarea și atmosfera caldă din sânul familiei te vor face încă o dată să îți dai seama de ceea ce ai și să prețuiești mai mult. Alături de partenerul tău de viață veți face planuri de viitor mărețe pe care le puteți duce la bun sfârșit doar împreună. Dacă ești singur, nimic nu te poate opri să îți arăți pasiunea și dorința de iubire.

Chiar dacă nu vei câștiga mai mulți bani luna aceasta, veniturile tale sunt mai mult decât mulțumitoare. Este o perioadă excelentă pentru a încerca să te dezvolți profesional și să te faci remarcat în domeniul în care activezi. Dacă ai unele rezerve puse deoparte, nu ezita să investești într-o afacere.

Leu - Dacă recent ai avut impresia că relația ta a devenit monotonă, nu același lucru vei putea spune luna aceasta. O surpriză plăcută din partea partenerului de viață te va readuce la viață și va reaprinde flacăra iubirii cum nici nu mai sperai. O excursie romantică sau un cadou pe care ți l-ai dorit dintotdeauna este pe cale să ajungă la tine.

Va fi nevoie de multă muncă în această lună pentru a reuși să te faci remarcat pe plan profesional și să câștigi câțiva bănuți în plus. Chiar dacă vei fi nevoit să renunți o perioadă la viața ta privată, sacrificiile vor merita din plin. Munca în echipă îți oferă cele mai multe șanse de succes.

Fecioară - Luna februarie va veni cu bune și cu rele, dar cu siguranță tu nu vei putea vedea decât partea goală a paharului. Unele vești care au legătură cu partenerul tău nu îți vor conveni deloc, însă niciunul dintre voi nu poate schimba situația. Gelozia te orbește din când în când, însă este mai bine să fii precaut decât să te arzi la final, dar nu exagera. Nu strica momentele frumoase din cauza unor griji inutile.

Chiar dacă ai multe pe cap luna aceasta, munca îți va consuma mare parte din resursele tale. Ai noroc că ești foarte harnic și vei reuși să duci totul la bun sfârșit. E posibil chiar să câștigi mai mulți bani decât într-o lună obișnuită, dar și cheltuielile vor fi pe măsură. Cu toate că începi să simți gustul banului, nu îți ridica încă standardele.

Balanță - Chiar dacă ți-ai dori să ai parte de mult mai multă liniște pe plan sentimental, ești conștient de faptul că trebuie să prețuiești ceea ce ai mai mult decât orice. Chiar dacă nu ești o fire romantică, străduiește-te măcar ca Ziua Îndrăgostiților să fie puțin mai specială decât o zi obișnuită. O surpriză romantică nu strică niciodată și nu îți pierzi din demnitate dacă o faci, știi bine.

În luna februarie nu vei câștiga mai mulți bani decât dacă muncești în echipă. A sosit momentul să asculți de sfaturile celor din jur și să nu faci doar ce te taie capul. Se anunță multe schimbări pe plan profesional, dar asta nu înseamnă că ți se va întâmpla un lucru rău. Încearcă să nu îți achiziționezi nimic costisitor în această lună înainte de a negocia.

Scorpion - Luna îndrăgostiților nu îți aduce prea multe bucurii, însă trebuie să fii fericit măcar că nu ai parte de necazuri. Ai ceea ce ai și trebuie să accepți atât timp cât nu poți schimba situația, însă pe de altă parte nu accepta dacă poți cumva mișca lucrurile. Nu sta într-o relație care îți aduce nefericire, nici măcar dacă sunt la mijloc copii sau ani mulți petrecuți unul lângă celălalt. Totul depinde doar de tine.

Va fi o lună grea pentru tine la locul de muncă, vei fi presat de timp, vei avea parte de certuri și simți că nu te mai poți bucura de nimic. Dacă acționezi cu calm și nu lași să treacă pe lângă tine oportunitățile care ți se oferă, ai toate șansele să ai parte de surprize plăcute. Exact când te vei aștepta mai puțin, soarele va răsări și pe strada ta.

Săgetător - Pe de-o parte îți dorești romantism, pe de altă parte vrei erotism. Chiar dacă oscilezi între aceste două trăiri, ai face bine să găsești un echilibru dacă nu vrei să îți auzi reproșuri. Este foarte important să știi că în viața de cuplu nu trebuie doar să aștepți să primești, ci și să oferi. Dacă ești singur, te vei axa pe flirt și pe aventură, cu riscul de a te implica în relații interzise.

Luna februarie va fi despre pasiunile tale și nimic altceva. Nu vei câștiga bani din ele, însă nici nu vei pierde, așa că fă-ți micile plăceri din când în când. Spre sfârșitul lunii e posibil să primești o sumă de bani pe care ai face bine să o pui deoparte dacă nu vrei să ai probleme în viitorul apropiat.

Capricorn - Este foarte important să discuți deschis cu partenerul de viață orice nemulțumire pe care o ai cu privire la acesta sau la relația voastră. Indiferent cât de mici sunt problemele tale, spune-le înainte să se acumuleze și să intrați în impas sau într-o criză relațională. Ziua Îndrăgostiților este un bun prilej pentru a vă dovedi că încă vă mai iubiți, dacă în condiții normale gesturile de afecțiune lipsesc cu desăvârșire.

Februarie vine cu vești bune pentru tine din punct de vedere financiar, iar satisfacțiile vor fi enorme. Chiar dacă ai fost nevoit să muncești foarte mult în ultima perioadă, zilele acestea vei simți că nu ai făcut-o în zadar. Ai o ușoară tendință de a deveni avar, așa că încearcă să îți stopezi setea de bani până nu e prea târziu.

Vărsător - Luna februarie vine cu vești bune pentru tine, mai ales dacă situația ta sentimentală a fost una incertă în ultima perioadă. Ai toate șansele ca de Ziua Îndrăgostiților să primești (să oferi) o cerere în căsătorie sau cel puțin să ți se pregătească o excursie mult visată. Bucuriile vin din toate părțile și aproape că nu vei crede că toate astea ți se pot întâmpla ție.

Vești bune vin spre tine și pe plan financiar, așa că te poți aștepta la o promovare sau la laude care te vor măguli. Tot ce îți vei propune în această perioadă are toate șansele de succes, mai ales dacă depui eforturi în acest sens. Vor exista sume de bani care îți vor intra în cont fără să te aștepți, însă totuși se recomandă prudență în cheltuirea acestora.

Pești - Nu te vei axa prea mult pe dragoste în această lună, iar acest sector al vieții tale pare că nu mai prezintă niciun interes pentru tine. Dacă ești angajat într-o relație serioasă sau ești căsătorit, lași lucrurile să vină de la sine și nu depui niciun efort pentru a îmbunătăți situația, însă nici nu te lași afectat de micile probleme care tot apar. Dacă ești singur, te concentrezi mai mult pe bani și pe înflorirea ta profesională.

Chiar dacă nu vei reuși să câștigi mai mulți bani în această lună, ai toate șansele ca acest lucru să se întâmple în viitorul apropiat. Acum este momentul să pui bazele unei noi afaceri profitabile care îți va garanta succesul profesional și o situație materială mai bună. Evoluezi pe plan profesional și ești tot mai hotărât să investești în cariera ta. (L.P.)

Lucreția Pop

Lasă un comentariu