Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș - Anunț important pentru beneficiarii ajutorului pentru încălzirea locuinței și a suplimentului pentru energie!

Distribuie pe:

Într-un comunicat dat, ieri, publicității, Direcția de Asistență Socială (DAS) Târgu Mureș reamintește beneficiarilor ajutorului pentru încălzirea locuinței că au obligația de a aduce la cunoștința autorităților, în scris, orice modificare a situației lor, care poate conduce la încetarea sau suspendarea acestor drepturi de asistență socială.

În contextul creșterii salariului minim și a punctului de pensie de la 1 ianuarie a.c., beneficiarii care se află în această situație sunt rugați să anunțe, în cel mai scurt timp posibil, depășirea plafonului de venit, respectiv încadrarea lor în categoria de beneficiari neeligibili.

Cererea de încetare a ajutorului de încălzire din motivele mai sus amintite se poate depune fie personal la sediul Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș, str. Gheorghe Doja nr. 9, camera 8, parter Registratură - program de lucru cu publicul: luni-vineri: 8-12, marți și joi: 14-16, sau prin e-mail la adresa registratura.das@tirgumures.ro.

“Menționăm faptul că, venitul mediu net lunar până la care se acordă ajutorul pentru încălzire și suplimentul pentru energie în baza Legii nr. 226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie este de 1.386 lei /persoană în cazul familiilor, respectiv 2.053 lei, în cazul persoanei singure”, se precitează în documentul citat.

Lasă un comentariu