Românca ANA-MARIA MĂRGEAN face furori la “America's Got Talent: All Stars”!

Distribuie pe:

Fetița ventriloc Ana-Maria Mărgean, care a câștigat ediția din 2021 a emisiunii “Românii au talent” difuzată de PRO TV, a fost lăudată de jurații “America's Got Talent: All Stars” după spectacolul oferit de adolescenta de 13 ani. Fanii emisiunii de peste Ocean au ales-o să meargă în finală.

Howie Mandel, Simon Cowell și Heidi Klum au fost impresionați de numărul de ventrilocie oferit de Ana-Maria Mărgean, potrivit Pro TV. Publicul a început să o aclame pe tânăra din România în momentul în care a început și să cânte, iar fanii emisiunii difuzate peste Ocean au decis să o trimită în finala emisiunii “America's Got Talent: All Stars”.

Adolescenta a fost invitată în emisiunea din SUA în calitate de câștigătoare a sezonului 11 “Românii au talent”, când avea 11 ani. “Nu e de mirare că ai câștigat «Românii au talent». Ești incredibilă, ești superbă, cânți minunat, îmi place prietenul tău blănos, și momentul a fost și amuzant, pe deasupra”, a spus Heidi Klum. “România ar trebui să fie mândră de ea” sau “Fata asta este un star” - sunt doar câteva din comentariile clipului de pe YouTube cu momentul Anei, care are peste 820.000 de vizualizări.

Ana-Maria a povestit că în timpul pandemiei l-a descoperit pe Terry Fator, un ventriloc cunoscut din SUA, și, când a împlinit 11 ani, părinții ei i-au dăruit o păpușă pe care a botezat-o Lizzy. Ea a mai spus că a fost surprinsă în 2021 când a primit “Golden Buzzer”, din partea Andrei, la “Românii au talent”, pentru că în România ventrilocia nu este atât de apreciată. (A.C., HotNews.ro)

Lasă un comentariu