Mâine, 23 februarie, la Târgu Mureș - Târg de locuri de muncă

Distribuie pe:

RomActiv Business Consulting SRL în calitate de lider al proiectului “Abordare integrată a sărăciei și excluziunii sociale în beneficiul comunităților marginalizate din Municipiul Târgu Mureș”, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, în parteneriat cu Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș și Școala Gimnazială “Serafim Duicu”, organizează mâine, 23 februarie, cu începere de la ora 10, Târgul de locuri de muncă, desfășurat la Liceul Tehnologic Avram Iancu, strada Gh. Doja nr. 13.

Participarea la acțiune este gratuită pentru toți angajatorii și pentru toate persoanele interesate de un loc de muncă și se înscrie în eforturile organizatorilor de a oferi cetățenilor municipiului Târgu Mureș posibilitatea de a cunoaște oferta de pe piața muncii, prin punerea în legătură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă.

În cadrul acestui eveniment se va realiza, practic, preselecția candidaților corespunzător cerințelor locurilor de muncă oferite și în concordanță cu pregătirea, aptitudinile, experiența și interesele acestora.

Informații suplimentare pot fi obținute telefonic la numărul 0721/27.61.42 sau prin e-mail: robert.pavelescu@romactiv.ro, persoană de contact Robert Pavelescu.

Lasă un comentariu